Breaking Dawn trailer


mmh..detta gjorde min dag! Artonde november smäller det, ohyes. Har en aning om att jag kommer gråta ihjäl mig eftersom detta är sista filmen. Men eftersom den kommer i två delar så är det inte lika hemskt. Tänk att dom gifter sig och allt!! shit, måste se denna. Eller jag vet att jag ska se den.

just so you know...

...det var ett tag sedan detta hände men...råkade trycka på ''blockera'' på några blogresponse frågor och när man sen tog bort blockeringen så försvann frågan, så om ni undrar, jag har inge tagit bort några frågor med mening!

swallow your pride


Hej! har precis cyklat hem från nellie. Om jag säger att jag har fått tandkräm kletat i håret och skrikit och dansat till ''fest hos mange'' så kanske ni fattar att kvällen var allt annat än lugn. Vi såg film och hade det allmänt trevligt. Jag och nellie höll ögonlocken uppe till fem medans dom andra slocknade en efter en på en aning udda ställen..i en stol, i inglasningen och på golvet framför dörren. Menmen, nu är jag iallfall hemma, och ska vänta på att bilder ploppar upp på allas bloggar så jag kan låna dom. Fast jag bjuder på mina egna förstås

mest för att visa min ring..



färdig fixad och allt!! nu kan alla komma....

at nellys place!

hej! just fixat en massa hos nellie, drog hit vid tio igår kväll och spenderade natten här!! Nu ska vi fixa en massa, för klockan sex kommer fyra fina hit! Vi hörs när vi hörs, tusen pussar

shoppat



Jeansen är från kappahl, det första linnet från monki och dom två andra från J&C. Detta är inte allt jag köpt utan det kommer en del två senare. btw, asdåliga bilder jag vet. Men ni får leva med det okokok!?

i guess we both know, i'll follow you whereever you go


HEJ! Fem dagar avklarade på bergön. Visst det kan vara mysigt och allt det där, men, somsagt, borta bra men hemma bäst. Har precis packat upp väskan, eller packat upp och packat upp. Slängt alla kläder i ett högt torn på golvet rättare sagt. Måste ta tag i det men ack så jobbigt. På hemvägen kirrade jag en present till nelly, hur bra!? Måste säga att jag nog är tidernas värsta födelsedags-present köpare...Har just också slängt ihop en outfit till imorgon. Om ni missat det så är det dags för nellies, något försenade, födelsedagsparty eller hur jag ska uttrycka mig. Ska bli en aning festligt!!

Kvällen ska jag spendera helt ensam. En aning tråkigt och ensamt, men med personer som smsar, en film som nellie ''rekommenderat'' och en massa onyttigheter så klarar jag mig nog. Nu ska jag slarv-städa en vända i mitt rum! kyss

btw, jag har exakt 100 frågor på blogresponse!!
btw 2, mitt liv blev just förstört, jag får inte låna elins USB-sladd. kill me

take want you want, steal my pride, build me up or cut me down to size


ni är så häär bra. love you guuys

universum är vigt åt dig själv


gammal bild
Hej! Väskan är proppfull och lite bilder är uppladdade på datorn. Nöjd tjej!! Orkar dock inte ladda upp några bilder nu utan det får bli senare. Snart så åker jag iallafall till bergön, så vi hörs på fem dagar. Får se om jag fixar några tidsinställda, troligen inte eftersom jag inte har en blekaste aning om vad jag ska skriva om. Nu ska jag lyssna på lite underbar musik och titta på bilder, ha det fint! puss

timbaktu - resten av ditt liv
natasha bedingfield - strip me  svin gammal låt, men såg på morgning glory och upptäckte den där. Ha ha

it sucks when you're ignored by the person whose attention is the only thing you want in the world


Godmorgon! Har precis vaknat, och insåg att, ops jag sov kanske bort halva dagen. Men vad gör det? Tror att jag har tidernas stökigaste rum vilket, vare sig jag vill eller inte, städas.

Åh förresten hur jag taggar till nellys mycket försenade födelsedags party eller hur jag nu ska uttrycka mig. En aning stressad också för jag vette tusan vad jag ska ha på mig. Antar att jag pryder mig själv med något ny inköpt. Måste förresten tilläga att jag älskar nellys humor. Jag vet inte varför jag nämner det just här men sitter och kollar på en massa gamla bloggar där jag har skrivit ''har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv!!'' hela tiden. Ser verkligen fram emot den trettionde juli. Då smäller det!!

hihi, nelly kommer du ihåg ''makrill fem kronor!!'' och tulpanen? HAHAHAHAHAHAHAHA

there are many things i would like to say to you




sjukt ful men jag bjuder på den. Mammas tröja btw, ha ha
Tjenamittbena! Åh vad sur jag blir, hade precic skrivit klart ett inlägg och så tryckte jag på ''backspace'' och allt for bort. ÄLSKART...Men iallafall, just anlänt från mamma. Nu ska jag käka, packa, för imorgon bär det av till bergön, och sedan kommer min fina bea och övernattar. Perfekt lördagskväll!! Nåja, ha det. puss

i love you, do you get it?


arkivbild
Hej! Har varit lite oaktiv men har inte en blekaste aning om vad jag ska skriva. Nu åker jag iallafall till mamma och spenderar natten där, ha det fint. Puss

forget what hurt you in the past, but never forget what it taught to you

Godmorgon! Som ni såg så satt jag uppe till tre igår eftersom jag verkligen inte kunde slappna av och sova. Men när klockan slog halv fyra så lyckades jag äntligen slockna framför ännu ett satc avsnitt. Nu har jag precis slagit upp ögonen och märkte att ännu en natt spenderats i soffan. okej det var meningen, det var ett harskrank i mitt rum...som troligen fortfarande är kvar. Nu ska jag äta frulleoch sedan ska jag ut och springa, tror jag. Var ett allt för bra tag sedan!!

jaa..

jag vet inte riktigt vad jag gör uppe nu..Kan inte sova iallafall. puss

sex and the city



ha ha ha, nu ska jag se sex and the city. Första säsongen!! Shit hur olikt det är mot typ sista säsongen. Har snatt sett ut alla säsonger, hur hemskt!? typ två säsonger kvar, usch, vill inte tänka tanken..

im dying to know, is it killing you like it's killing me?

Goddagens gott folk!! Tänkte först pallra iväg till utebadet med ebba men så blev det ej. Vi får se hur vi gör imorgon, istället! Har bara suttit och tyckt synd om min urgulliga lilla syster som har fått en släng av feber. Hon är för söt! Nu, i brist av annat så ska jag se tecknad film med mimmi. Ha det bra, så ses vi. Tusen pussar!!

ha ha ha ha....


HA HA HA, nä jag har inte bränt mig. Det  är nog bara webcamen som inte är så bra, jag ser inte ut så i verkligheten. Puss!!

jag bryter ihop, okokok!?

åh jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det är tjugofem plusgrader ute och alla mina vänner är borta..alltså jag vill inte sitta inne vid datorn eller ute på gården helt själv!? JAG VILL TILL ALDER ELLER UTEBADET, åh. Okej hejdå, ska bara gå och bli emo nu, puss.

why don't you just understad that i LOVE YOU

Har just sett klart beck. Usch fy så läskig!! Nu ska jag sitta och titta på en massa dåliga program i min ensamhet, och vänta tills dm bra serierna börjar, vid tolv - halv ett snåret alltså. Ha ha, jag har verkligen vänt på dygnet. Kommer bli en aning svårt att vända tillbaks det när skolan börjar. Okej, vi hörs senare, kanske inatt. För om jag känner mig själv rätt så kommer inte ögonlocken slockna förrens vid fyra.

you're a mistake im willing to make

1324126535_5_0hyz_2_large
första weheartit bilden på typ en månad. Tummar upp för mig!!
Sitter och klickar runt på olika internet-sidor, och drömmer mig bort. Men här ska det sparas!! har just nu typ åttahundra svenska riksdaler. Detta går finemang som ni kanske märker. Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta bort allt som har med ''kall-fiskig-sjö'' att göra. puss så länge!!

visste ni att..

jag älskar att få frågor på blogresponse! vilket jag inte får specielt speciellt ofta nu förtiden...
jag har en slags fobi mot fiskar, fjärilar och typ alla småkryp.
jag vill ha en systemkamera så mycket så det gör ont
min absoluta favorit serie är sexandthecity. lovelovelove!!
det ända jag gör när jag sitter vid datorn är att läsa bloggar och nörda facebook, kul liv aha
det finns nog bara en som har exakt samma humor som jag och det är nelly
min första blogg gjorde jag i tvåan!! HA HA HA, shiaat
det roligaste som finns på sommaren är nog att ha hela z & company samlade på stranden och leva livet
min favoriy affär är J&C
bara för ett år sedan hade jag sjukt ful stil och såg inte ut på klädstilen som jag gör nu, lyckligtvis

nödvändigt, nej. Kul, ja

let the rain wash away all the pain of yesterday

även fast jag inte har någonting sådär riktigt roligt att skriva så skrapar jag ihop några meningar bara för att jag måste.

Så, vid halv tolv idag så pallrade jag mig till alder, och inte kommit hem förrens nu. Hoppashoppashoppas att bikini-linjen blivit lite skarpare, och att mitt solande gör lite nytta!! hade gärna haft med mig brudarna för i ärlighetens namn så är jag ingen ''bada själv'' typ. Okej, nu har jag berättat allt i minsta detalj, har inget mer att tilläga. l a t e r o

just det..

åh påminn mig om jag glömmer bort att visa allt jag har köpt från resan. Nästan hela bunten befinner sig i tvättkorgen just nu men efteråt mååste jag visa er!!

you're just a memory


hi hi, min syster som är fyra har tagit bilden..
vädret vände plötsligt och temperaturen steg upp till tjugo plusgrader. Så stack ut och solade en stund och nu har jag återgått till mitt vanliga nördande av datorn. En annan sak som också just vände är humöret. Blev plötsligt jättesur, åh. Vill bara slå till någon, typ. Nåja, vi hörs och syns senare. adios

im never good enough


arkivbild
Hej! har suttit och kollat på en massa youtube-klipp, gamla avsnitt av bella & tyra show och andra dötråkiga saker. Nu ska jag fräscha upp mig lite, känns som om det var evigheter sen jag var riktigt fixad eller vad man ska säga. Ha ha, pusss

håll om mig och släpp aldrig taget


heelt ok glass eller bomb eller vad man ska kalla det. ebbas bild btw
Godmorgon! Vaknade upp imorse och trodde att jag såg lite sol utanför fönstret, aa fast ne. Knappast, det regnar och himlen är grå. Från och med nu kommer jag aldrig tro på dom som säger att det ska bli tjugotre plusgrader fast det blir typ tio plus. Har somvanligt ingen för mig och alla mina vänner är borta, så ja det får väl bli en helt vanlig sitta inne och ruttna bort dag. Låter ovanligt spännande..okej, nu ska jag göra frukost. over and out!!

kärlek är ett brev skickat tusen gånger


Hej! Suttit och slitit med johannas blogg största delen av kvällen. Har äntligen hunnit klart, och ska nu lägga in en ny header och sedan kika satch med elin. Vi hörs senare, puss va

you make me speechless


första dagen drack vi lite sånt här

hi hi hade lite mys

vi shoppade på världens bästa galleria, typ


vi var i vadstena och tittade på kloster. Jätteläskigt!!

ha ha, man ser mycket, jag vet. Men vi var på grännaaa

..och på ullared ullared förstås!!

världens finaste strand, i ugglarp är denna tageen

oh my vad härligt det var att lika och jobba på brännan på dessa klippor..

världens finaste hund..lill odz, HA HA


vi shoppade lite..

ebba var snykk

ebbas bilder, so long...

min mobil är för tillfället på laddning så jag ''snor'' ebbas systemkamera bilder. hoppas det går bra ebbz!



du er beeest

vi var på gränna och köpte lite polkagrisar..

min fina, nya korsring från gina tricot. 89 :-

ebba chillar på klipporna i ugglarp. (världens finaste camping!! saltvatten, klippor...åh.)

åh! min och ebbas drog. Mitt härliga lipbutter från the body shop avändes flitigt. (det är nästan slut nu...)

en sista bild från ugglarp. Gissa hur mycket vi badade?

tack för lånet ebbi!

and ever since i met you, no one else is worth thinking about


ebbas bild! taget på en ica maxi parkering någonstand i sverige. Ha ha
Godmorgon! Vaknade för några ynka minuter sedan, och insåg att jag  ännu inte laddat upp dom där jädra bilderna..drömde faktiskt att jag laddade upp dom, så jag tänkte att nu är det överstökat. Men tydligen inte, så JA dom ska upp. Hellst idag.

Igår så ringde jag efter bea och hanna på alder, och dom kom efter ett tag så jag umgicks med dom. Idag har jag inga planer som hellst, tror jag ska köra lite på pappas tränings maskin, känner mig på tränings humör idag, ha ha. Jaja, vi hörs senare. MED BILDER!!

i am not a second fucking choise


Godmorgon! väcktes för en stund sedan och klev då upp och konstaterade att vädret var bra, vilket uppskattas mycket. Nu drar jag och min käre pappa till alder för att jobba på brännan, först lite frukost bara. Vi hörs, over and out!

godkväll!

avrundar kvällen med sex and the city, vi hörs imorgon, GODNATT!

welcome to my silly life

Nu:
Vilken klass går du i
6:an
Vad har du för hårfärg - Blondt
Hur lång är du? - 145!
Vem är du kär i - ingen
Har du nån Pojk/flickvän - naaj
Vilka umgås du med - typ min familj och carro, nelly, bea, hanna! :)
Hur ser du ut - Jag vet inte?

Har du:
sovit brevid någon med samma kön - jeeepp
slagit ner nån - näpp
Ljugit för en bra vän - säkert
Svikit någon - säkert

Vem:
Skrev du senast till på msn -
är inte inne på msn
Kramade du senast - ebba tror jag..
sov du hos senast - ebba
Vill du vara just nu - mig sjääälv
Ringde dig senast - mamy

Vad:
Drack du senast -
 cola 
Köpte du senast -  kläder
Gjorde du igår - åkte lite husbil
ska du göra imorn - no aning
Vill du göra just nu- umgås med mina vänner
Åt du senast - marabouuuu
Är närmast dig som är rosa - en blomma



Kärlek :
Du är kär nu - n
aaaae
Du har sårat nån så den började gråta - trorintedet
Nån har sårat dig så du börjat gråta - vetej

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra -
tror det
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra - aha
Jag har smugut ut utan lov - nee
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är - tror ej det
Jag har en hemlighet som ingen vet om - Många
Jag har fuskat i ett spel - MEN JÅÅÅ
jag har struntat i ett prov - NAAJ

Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv - 
men ofc.....OCH SÅ HAR JAG INTE DET :ppPpPppPpPPp
Jag har tagit medecier mot drepression - Nej
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det -  EN HALVDAG TYP
Jag har vaknat gråtande - Neråå
Jag har somnat gråtande - ah

DÖDEN:
Jag hatar begravningar -
Aaa.
Jag har sett någon dö - Nej
Någon du Har känt som nyligen som dött - inte det

någon har kuuul

jag har världens bästa vänner






jag har världens finaste, konstigaste, dummaste, bästa, snällaste, korkade, snyggaste vänner. Puss på er, ni är världens bästa ♥

vihjärtardet


måste säga att weheartit är en av mina absoluta favorit sidor. Och titta vad jag kom på att man kunde göra!! ↑

music is my boyfriend


åh, såå fin låt

ha ha, lyssna på texten, den är svinkul...

don't you dare remember me when she leaves you


någon ville inte vara med på bild
Hej! bänkade mig framför elin's skärm så jag slipper sitta och bli rasande på den andra datorn som är lite smått envis och inte vill sammarbeta alls. Måste ta mig ro någon dag och rensa ut all SKIT som lagrats på den. Förlåt för att det inte poppat upp några bilder ännu, men det kommer, jag lovar.

Annars har dagen varit rätt o-händelserik, har inte gjort några större undervärk. Jag och elin gjorde en hemmagjord ''dounut'' som man har i håret för att helt perfekta ''bollar'' i håret. Kan tänka mig att ni inte har en aning om vad jag snackar om, sök bara på ''dounut i håret'' eller liknande så fattar ni. Nåja. Nu ska resten av kvällen spenderas framför tven och skärmen med lite onyttigheter. over and out!

o r k a r i n t e

jaaa hejs...JAG ORKAR INTE ATT SITTA NÅGOT MER VID DEN HÄR DATORN, DEN SUGER OCH ÄR JÄTTEJÄTTESEG, JAG KOMMER TILLBAKS NÅGON DAG, VET INTE VILKEN, JAG HATAAAAR DEN HÄR DATORN, felåt puss

någon borde byta stad


drog och tog ett iskallt kvällsdopp på alder. Nu ska jag se film, imorgon kan ni förvänta er lite bilder. Puss & godnatt!!

vänta ett taaag

jag lägger upp mina bilder imorgon, håll ut tilsdess!

back. in. boden!

ÅH HEJ! Anlänt i boden för cirka en timme sedan, och ja vad ska jag skriva. Orkar ärligt talat inte börja beskriva allt jag har gjort i minsta detalj eftersom det nog skulle likna en roman av längre sort. Jättekul har jag iallafall haft och jag har shoppat en massa och tagit en massa bilder, som jag lägger upp senare.

Det känns en aning konstigt att vara hemma men fortfarande skönt. Kommer sakna ebba och hennes fina hund en massa, hi hi..men nu ska jag packa upp och sedan göra något mycket efterlängtat...;läsa bloggar.

hello.

Hej. Gästinlägg av Ebba :-)

Vi är just nu på någon camping i Hudiksvall! Idaaaag har vi shoppat clothes i någon stor galleria i Sundsvall. Imorgon bär det av mot Falun, asnice!

Nu raggade Lisa upp nån killee här på campingen, cyaa! pusss
RSS 2.0