Rollercoaster? Oh, you mean my life..


gammalt jao
Hejsan, tänkte bara dela med mig av lite onödig fakta.
1, Min blogg ser ut som skit, jättetråkig och allt sådant.
2, Jag är jätte sur och tänker gå och lägga mig nu, FYFAN VAD SKÖNT!
pusss&godnatt

Never mind, i'll find someone like you


Hejsan mina fina! Har legat och myst i sängen och tittat på idol hela kvällen. Känner mig så less som man bara kan bli på allt sedan blir det inte bättre av att det ställs frågor hit och dit om att jag beter mig som att jag är sexton. Kan försäkra er om att jag absolut inte gör det utan jag är bara mig själv om det är någon som tycker att jag beter mig som att jag är sexton så får dom absolut göra det!

Iallafall. Ska nu ta mig en dusch och sedan kika på american pie som jag har sett tusen gånger. Puss

fuck you


Hejsan! Spenderade hela dagen hos mamma igår så hade ingen tid att blogga. Körde dessutom igång med lite pluggande på direketen som jag kom hem. Och just då så kom faktiskt skolan före bloggen..

Idag är det iallfall fredag och jag älskar det supermycket. Umgås med hanna nu och ska sedan ta bussen hem för lite efterlängtat fredags mys! pussss

my dirty boy cant you see, that you belong next to me


Godmorgon! Fixade llt på rekordfart idag så jag hinner blogga lite. Idag måste jag iallafall försöka banka in lite noter, pauser och notvärden i huvudet. Hur tråkigt som hellst, men ska fan få alla rätt!!
Imorgon är det fredag och jag taggar som attans, denna vecka har varit superlångsam och tråkigare en vanligt känns det som. Nåja! Ska mot bussen snart. adios

before ju decide to judge pepole as fake, make sure you're not one of them


Vad gör dig taggad? Typ när jag lyssnar på tagg-musik i bilen, haha känner mig alltid så jävla taggad då, orsak okänd.
Livet just nu, tummen upp/tummen ner? en fet tumme upp!!
Vad vill du ha mest av allt? Pengar, supermycket kläder, en ny dator och en systemkamera!
Vad tycker du om din profilbild på facebook? öh ja. Helt ok
Bästa klädesplagget? vet inte riktigt, jeans eller stickade tröjor!
Vilka färger passar du i? ingen aning, använder allt tyyyyp
Har du bra självförtoende? njaa, från en skala 1-10 så är det typ 6/7! och det är väl inget dåligt tror jag.
Pengar/Kärlek? helt ärligt? pengar.
Sova med någon eller ensam? med någon, hatar att sova själv.
Mörkrädd? hehe jo.

truth is, i don't really think people can change. I mean at the end of the day you are who are and its probably who you've always been


Hejsan! Har varit en gnutta duktig och gjort ett ton läxa, har dock en ton kvar...Gruvar mig supermycket inför musikprovet också, åh tål verkligen inte våran stockholmska musiklärare. Tyvärr.
Dagen? Har varit megatrött hela dagen och har inte uträttat speciellt mycket på lektionerna, he-he. Imorgon är det torsdag vilket betyder att det är slutat av veckan. Vilket jag älskar supermycket. Nåja! Ha det fint så ses vi senare. over and out!

You are so fucking fake your fucking fuck.

Godkväll! Har precis kirrat en outfit till imorgon, har verkligen inga kläder..Åh. Nåja! Nu ska jag jag krypa ner i min säng, imorgon hade jag tänkt plugga röven av mig och nån gång nästa vecka hade jag även tänkt möblera om + städa i mitt rum. Okejokej, vo hörs sen. Puss&Godnatt!

Please bitch. You've got more issues than vouge

Tumblr_lr690gixd11qbb77eo1_500_large
Hejsan! Har försökt logga in på bloggen hela kvällen men som vanligt strular det med blogg.se...
Sitter iallafall och kikar på idol, har ett ton läxor att göra och har dessutom prov om en vecka. Damn säger jag bara!

Annars då? Dagen har varit ganska okej ändå. Har dock kommit på mig själv med att gå och lägga mig alldeles för sent. Tror inte att jag somnade förens halv tolv igår, så ja. Var rätt nära att jag typ dog på skolan men överlevde som tur är. Tog mig dock en rejäl poowernap när jag kom hem, hi-hi. Nåja, slutsnackat. Vi hörs senare, puss!

You always make me smile


Godmorgon! Har precis fixat mig färdigt och sitter och latar mig framför tven samt ska försöka äta frukost så här på morgonkvisten. Är inte ett dugg hungrig men eftersom att jag ska trampa omkring i skolan ända till klockan halv fyra. Undrar hur det kommer sig att jag aldrig är det minsta hungrig men nästan dör av hunger på skolan?
Nåja. Nu ska jag somsagt äta frukost sedan röra mig mot bussen. Pusss

Life is a bitch. Oh no wait. That's you.


Lite såhär ↑ ser min kväll ut. Trycker in lite engelskaplugg och idoltittande på en och samma gång dessutom. Och är förövrigt hur otaggad som hellst för skola imorgon, Och fml. Skolfotot blev helt fucked up. Och inom snar framtid ska det hängas upp så hela jäkla skolan kan stå och glo på det. Nej tack!

You had me at hello.


hejsan godingar! Kommit hem för en liten stund sedan, har faktiskt varit en helt okej dag! Har dock ont i huvudet 24/7, superjobbigt och jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Tydligen har skolfotot kommit också. Ska bli spännande att se hur jag såg ut, har inga som hellst förhoppningar att det kommer bli fint eftersom att vi hade idrott innan vi fotades och håret lockade upp sig som vanligt.
Nåja! Ha det super så hörs vi senare. Puss!

Om du aldrig provat hur kan du då vara säker?


webbcam for life typ
Godmorgon puddingar! Orkade knappt ägna någon tid på mit utseènde denna morgon så fick lite tid över till bloggen! Är iallafall så otaggad som man bara kan bli för skola. Snart är det iallafall höstlov (tror och hoppas jag?) så jag antar att jag får längta lite till det bara!

Nåja! Nu ska jag ta det lugnt ett tag sedan börja dra mig mot bussen - adios amigos!

Come and show your colors



Här uppe ↑ ser ni vad som fick pryda min kropp idag. Måttligt tråkigt men tröjan hittade jag i min garderob idag, svart/stickad typ. Tyckte den var rätt så okej och hade inget att ha på mig. Nåja!

Nu tänker jag iallfall baka. Ha det, puss!

Boy i think about you every night and day


Ett som är säkert är: efter min födelsedag så ska detta banne mig inhandlas.

Destroy what destroys you


Hejsan! Hade, som ni kanske ser på inlägget där nere, en trevlig kväll igår. Bea har åkt hem för en stund sedan iallafall och nu hade jag tänkt baka något till min kära pappa som fyller år idag. Överväger också att beställa hem en tygpåse från kandee, lutar mot ja eftersom att jag velat ha en galet länge och dom som finns där är ju smoking hot.

Okej! Ha det super, så hörs vi senare. Kisses!

HEJ

Tja tja bloggen, det är millan och jakke som skriver, nu sitter vi här med lisa och hennes kompis bea :D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D FSF

Im on the right track baby

Räknade ut idag att det endast är fjorton dagar dagar kvar tills jag blir ett år äldre. Två veckor med andra ord! Tänker banne mig åka en sväng till luleå efter det. Fytusan vad jag längtar efter lite tillskott i garderoben, är riktigt jäkla behövligt just nu känns det som. Då kan ni ge er fan på att jag ska klicka hem en massa plagg från kandee, he-he. Har velat det riktigt länge och nu tänker jag ta steget att göra det, hehe.

Nu - umgås med bea.

Life is tearing us apart


Hejsan! Bea har precis kommit hit och kommer spendera kvällen och natten med henne. Super låter det i mina öron!! Nu hade jag tänkt vara lite social med henne, tror jag lägger bloggen lite åt sidan ikväll också. Ha det bra, vi hörs.

every time that we meet, i skip a heartbeat


Godmorgon! Först och främst skulle jag vilja berömma er för hur bra ni är på att titta in här varenda dag. Cred till er!! Dagen är hitills oplanerad men kommer nog slå en pling till någon av mina vänner eller liknande. Kanske även tar en behövlig städning i mitt rum, vi får se vad jag hittar på. Okej, vi hörs senare. Puss!

Perharps ''fuck off'' might be too kind


Hejsan! Fixat carros blogg, vrålat med i en massa gamla låtar och blivit på värsta umgås humöret, och dans humöret. Ungefär det har hänt under den tiden ni inte hört något från mig. Inget sådär jätteviktigt att veta, men tänkte dela med mig lite. Nu tänkte jag fortsätta med det jag höll på med. Ha det!

baby, you're a firework. So expload and die bitch


Hejsan! Var så otroligt tråkigt att springa dessa sju kilometer. Och att marken var lerig och fylld med vatten gjorde inte saken bättre. Nåja! Fick iallafall sluta halv tolv, och så var det nuggets till lunch också. Gjorde min dag, he-he. Kan tilläga att jag inte joggade hela vägen. Hade inte heller förväntat det av mig, som måste ha tidernas dåligaste kondis.

Jappsan, så ligger det till. Måste också säga att jag inom snar framtid kommer att äga ett par splitt nya, vita converse. Har suktat efter ett par nya länge då det är mer än bara behövligt med ett par nya. Okejokej, ha det super. kyssar

Tygkassar//Kan dee


Behöver jag ens säga någonting? Kan dee har olagligt snygga kläder men dessa tygpåsar var nog pricken över i:et. Har du hundratrettio riksdaler så blir en av dessa godingar din.

feels so good being bad, there is no way im turning back


Godmorgon! Har snabbt dragit på mig lite joggingkläder och ska snart dra mig mot bussen för att springa sju kilometer med i princip hela boden. Taggad? Nja.

inspiration

Fashion Kills Fast: Helsinki Hook up part 2
Forget-Me-Nots && Marigolds ♥
Tumblr_lrq32glika1qh72dko1_500_large
Tumblr_lrsejpq7nc1qdy616o1_500_large

i said that i was fine, but i lied


Fan vad jag känner att jag vill vara lång, supersnygg, ha jätte vältränad kropp, ha underbara kläder och ha mycket pengar. Listan kan göras lång men fick något slags ryck när jag tittade omkring på en massa bloggar men en massa snygga personer. Har växt ur/tröttnat på ungefär alla mina kläder och då händer det lätt att något av elins plagg får pryda min kropp utan tillåtelse, vilket kan leda till lite ärr på kroppen och liknande. Nåja, nu ska jag söka på ''outfit'' på weheartit och drömma.

a little piece of nothing


morgontrött typ
Hejsan! Kom hem för lite mer än en timme sedan, kastade mig på sängen och såg lite halvhjärtat på project runway och top model. Har haft i princio bara supertråkiga ämnen idag och har varit super trött. Imorgon är det iallfall frilulftsdag och kommer att sluta betydligt tidigare än vanligt. Två stora tummar upp för det!!
Nu hade jag tänkt mig att bara slappna av, kommer bli så otroligt skönt imorgon att slippa fixa håret (som för det mesta ändå blir förstört när det regnar hela tiden) och inte heller behöva oroa mig för att inte veta vad som ska pryda min lilla kropp.

Nåja! Slutsnackat. Ha det bra, vi hörs senare!

Behind every bitch its a girl who's tired of being broken


Min kväll har varit bra, suttit och lekt med min lillasyster i stort sett hela kvällen. Hon är så söt! Nu har jag satt upp håret i en slarvlig boll, tagit på mig mys-skjortan och ska göra mig en stor kopp varm choklad med grädde och bosätta mig i soffan resten av kvällen. Ha det bra, godkväll!

you can't make the same mistake twice. the second time you make it, it's no longer a mistake. It's a choice


Hejsan snyggingar! Har gått runt som ett levande lik hela dagen på skolan och började undra om jag sov eller inte ett tag. Nu är veckans långa dagar över och jag kan äntligen pusta ut, älskar när otroligt jobbiga saker är avklarade. Har iallafall kommit hem för en stund sedan, funderar på att ta en tupplur sedan ta det lugnt, måste dock trycka in lite engelska plugg men det blir fort fixat hoppas jag. Nåja! Nu hade jag tänkt fixa en outfit sedan äta plättar. Puss!

I set fire to the rain


fyfan vad jag vill ha en såndan makapär ni ser på bilden. Obeskrivligt
Hej mina fina! Dagen har varit helt ok, gått runt som en idiot med benet av orsaken att sulan har lossnat lite halft på min ena converse, så har ägnat cirkus en halvtimme åt att försöka limma ihop det..Thank god att jag snart äger ett par nya säger jag bara!! Nu ska jag trycka i mig en eller två portioner av farmors hemmagjorda pepparbiffar, im in heaven.

S E N - S P R I N G A, S E D A N  T I S D A G' S  M Y S.

Wild hearts can't be broken


Hejsan godingar! Dagen har varit helt okej, är superless på min klass men annars har det varit galant. Läser typ överallt att alla får läxor hemskickade efter varje lektion, man börjar undra när vi egentligen får några, har haft cirkus tre stycken. Life is good!

Nåja! Ska göra någon sorts renovering nu så det kan se ut lite hur som helst på bloggen inom kommande tid. Ha det super, puss.

You touch my soul


Sitter och ser lite halvhjärtat på sommarspelen och försöker samtidtigt lägga lite tid på bloggen och skapa lite fina saker inom designen. Misslyckas dock totalt, tänkte fixa mig en outfit till imorgon istället, och sedan krypa ner under täcket för att sedan vakna upp en sur måndag igen och genomlida en hel skolvecka, är så otaggad som man bara kan vara. Nåja! Tror inte det blir några underverk uträttade just denna kväll, har no inspiration så det kirrar jag en annan dag. Ha det super, så hörs vi imorgon! Puss hjärtan.

Dag 04 - Min närmaste killkompis

Hm...har inte några killkompisar som jag sådär umgås med.

it is time to face the truth


mina gullvänner ♥
Hejsan! Har inte haft någon dator på hela dagen, så ska försöka spamma bloggen med inlägg idag, he he. Har iallfall tagit fram min kreativitet och klippt av armarna på en jeans-skjorta till en jeansväst. Super bra blev det faktiskt. Nu ska jag plugga det sista av matten, sedan väntar pizza! Ha det, puss.

what goes around comes around


Hejsan! Har varit riktigt duktig och städat mitt rum hela dagen, feta tummar upp till mig va? Åkte till stan med elin ett tag och kikade på kläder, måste säga att urvalet av kläder inte är speciellt stort här i lilla boden...Hittade ändå en del saker, men kanske blir ett besök till luleå imorgon med min syster så väntar med att köpa något.

Nu ska jag dammsuga i mitt rum, sedan njuta lite av helgen. Perfa!! Ha det, puss.

Let's pretend that airplanes in the night sky is shooting stars



Måste medge att jag saknar världens bästa klass, den som jag har nu kommer aldrig slå min gamla :(

Dag 03 - någon som alltid gör mig glad

Hm..måste vara Nellie eller Ebba, eller Hanna..finns många som gör mig glada! ;-)

So live your life, bitch. That perfect dream life you have when you are with him that you took from me.



Everything will be okay in the and, and if its not, its not the end



igår
Godmorgon! Filmen igår var faktiskt riktigt bra! Trodde ärligt att den skulle vara raka motsatsen men det visade sig att jag hade fel. Värd att spendera åttio spänn på iallafall! Måste också tilläga att det är riktigt mysigt i stan på kvällen, fick någon sorts adrenalin kick och hoppade omkring med carro och bea och tog en massa bilder. Thank god att ingen såg oss, haha.

Idag? Ska röja lite i mitt rum sedan kommer min fina farmor hit och äter surströmming, får väl spendera en lång stund i mitt rum antar jag. Känner även att jag vill fixa om bloggen lite, men vette tusan vad. Nåja! Ha det bra, så ses vi senare!

pretending that feelings arent there dosen't make them go away

Hejsan! Just bestämt lite fredags planer med carro och bea, super mega fett! Drar och kikar bio med dom om ett tag, sjukt länge sedan jag gick på bio så det blir fett med nice. Nu ska jag fixa mig mina sköna bönor! Ha en grym kväll, puss!

Dag 02 – Min bästa vän


Hm, vet inte..alltså har ju fyra bästa vänner och jag gillar dom lika mycket allihop. Sedan har vi ju ebba, men hon är ju min kusin hihi, så hon får bli min bästa kusin.

The history books forgot about us and the bilble dindn't mention ua, not even once


fredags lycklig typ
Goddag mina sköna! Fullkomligt älskar denna dagen, har faktiskt bara tre lektioner och slutar tio i ett. ÄLSKART! Dagen har alltså varit lugn, joggade dock två komma fem kilometer idag på gympan och var kort och gott död när jag kom i mål, måste verkligen träna upp min kondition.

Nåja! Ikväll väntar lite efterlängtat fredagsmys och liknande. Vi hörs sen, puss!

Dag 01 - fakta om mig + bild


Lisa Millberg, tycker ni vet det mesta om mig om jag inte är helt ute och cyklar, men what so ever.
Jag älskar kläder men har typ inte ett ända snyggt klädesplagg, mina bästa vänner är Carro, Hanna, Bea och Nellie, har hängt ihop med dom sedan 2:an typ, förutom Hanna som inte förens i vintras började umgås med oss. Jag är sjukt kort, hundrafyrtiosex lång och trettiofyra i skostorlek. Jag är livrädd för insekter och mörker, jag älskar att umgås med mina fina vänner och min familj. Jag går i sexan och har bytt skola till sandenskolan som är den bästa skola jag någonsin gått på, lungt! Jag tycker typ att Ebba är vaerldens besta, en liten snorkel är hon.
Jag hade en sjukt bra sommar, specielt husbils-semestern med ebbets var höjdpunkten. Jag hatar att sova själv, men älskar att sova. Brukar sova bort hela dagarna och det är superskönt, hihi. Nåja, listan kan göras lång men tycker jag har fått med det mesta nu.

What the hell

Dag 01 – 5 fakta om mig + bild

Dag 02 – Min bästa vän

Dag 03 - Någon som alltid gör mig glad

Dag 04 - Min närmaste killkompis

Dag 05 - En person som jag inte kan leva utan

Dag 06 - Beroende

Dag 07 - Fobier

Dag 08 - Senaste gången jag grät och varför

Dag 09 - En person som alltid ställer upp för mig

Dag 10 - Någon som jag är glad över att ha i mitt liv

Dag 11 - Min handväska

Dag 12 - Mitt rum

Dag 13 - Vad hade jag på mig idag?

Dag 14 - Min första kärlek

Dag 15 - Min senaste kyss

Dag 16 - Mitt favoritminne

Dag 17 - Någon som du saknar

Dag 18 - Något jag ångrar

Dag 19 - Den här sommaren

Dag 20 - Någon som du litar på

Dag 21 - En förändring i mitt liv

Dag 22 - Min garderob

Dag 23 - En person som alltid kommer finnas i mina tankar

Dag 24 - Mina rädslor

Dag 25 - Det här lever jag för

i hope you find someone new, i really hope you do


Hejsan! Ber så mycket om ursäkt för att jag inte bloggat, men skyller på att jag inte haft någon dator. Det har iallafall regnat hela dagen och jag har gått runt som värsta muppen med lockigt, ruskigt fult hår hela dagen i skolan. Annars har dagen varit lugn, direkt jag kom hem satte jag mig med näsan i matteboken, och så otroligt skönt att ha allt plugg klart + att veckan är i princip avklarad.

Annars då? Har hunnit skada Bea något sjukt mycket, he he. Värsta köttsåret typ, not so nice. Ber så mycket om förlåtelse för det snuttis! Nu ska jag glo teve, sedan sova ensam...:( hejdååå

happiness is expensive


Godmorgon! Regnet öser ner ute och jag har lust att stanna hemma och sova hela dagen, fast det är ju synd nog inte möjligt. Idag slutar vi iallafall tio över tre, dubbla tummar upp för det vaa. Nu ska jag fixa mig lite till sedan röra mig mot bussen. Pusss

That boy is mine, take that bitch.


svar; att bloggen var dålig osv, godkände den dock inte! ;-) puss

Mytrendyphone


Hittat ett par finfina sådanadär ''mjuka'' skal till min mobil, tyckte dom var lite småfina eftersom jag älskar mjuka skal och har dessutom fått en liten crush på lila. Om som är värda hundra spänn är dock att fundera på, skulle mycket gärna vilja ha ett USA skal, ska försöka leta efter det nu, he he.

kärlek är ett brev skickat tusen gånger


Alltså, jag älskar sommaren men kan inte låta bli att tycka om hözten litegrann ändå. Big no är ju dock att det blir så jäkla svart och mörkt, hatar verkligen det till tiotusen procent. Men annars så är det bara mysigt, typ.

btw, fick min första kommentar idag som inte var specielt vänlig, feels good!

I cant explain how painful it is to wait for something that never comes


Godkväll mina sköna! Har inte haft någon dator förens nu men jag ber så mycket om ursäkt iallafall. Har spenderat dagen med att sova, livlöst (fräckt ord) men hur skönt som hellst faktiskt. Hur jag kunde bli så trött är dock ett mysterium, försov mig till halv nio och i skolan kikade vi bara film hela dagen. Hur många lingon finns det i världen, super gullig fast den handlade inte om så mycket faktiskt. Har även tryckt i mig en lunch bestående av bilderna där uppe. Finns inget godare!! Nu så ska jag sätta mig framför tven sedan sova, ska försöka komma mig lite tidigare i sängen efter morgonens händelse, he he.

That should be me holding your hand



Kvällen räddades när världens finaste bea kom hit och bakade med mig. Nu ska jag krypa ihop i soffan, sedan sova. Puss

wanna argue? Sure, bring it. Ive got my caps lock on


 
Hejsan! Kom hem för någon stund sedan, har levererat lite på HKn as usual. Annars har dagen varit supertråkig, fick sluta en halvtimme tidigare men det var nog det ända positiva, hihi. Imorgon har vi frilufts dag och kommer i princip inte göra någonting, förutom att hyra film och sedan sluta vid lunch. Dubbla tummar upp!! Nä, nu har jag inte tid längre. Ska slå upp engelskaboken nu...Puss

never mind


svar; H&M kommer den ifrån. :)

Alarmet är ställt på 06.00, nu ska jag göra mig en kopp te och se klart svenska hollywood fruar. Puss på er! Ni är beeest

¡dreemroom!


Tänk vad roligt att få göra sitt eget rum, precis som man ville. Då hade dett sett ut som på bilden där uppe. Skulle rätt och slätt döda för ett sådant mysigt rum! Vill ha typ ''varma'' färger, typ mörkrosa, mörkröd osv. Tycker det är über mysigt!! Är säker på att jag skulle försöka hålla rummet mer städat om jag hade ett snyggare rum.

fråga


Svar: Ja, visst var det hett!! Tyvärr har jag inte den blekaste aning, snappade bara upp den där bilden från weheartit! ;-) puss.

even the best fall down sometimes


Hejsan! Fick en fråga på blogresponse som jag råkade ta bort, men kan svara här istället. Någon undrade om jag kan visa mitt rum och kan säga redan nu - nej. Hihi, mitt rum är verkligen inte vackert. Har sådana gräsligt fula ljus gröna tapeter, usch tihi.

NU - coogar town

i was thinking that you and me might end up together

Måste det vara så jäkla svårt att bestämma outfits!? Ååå det är så hemskt, och anledningen är troligen för att jag inte har ett enda snyggt klädesplagg typ. Vill.Åka.Till.Luleå.

dear heart, stop getting involved in everything, your job is to pump blood and thats it.


Hejsan! Har varit en helt okej dag faktiskt, fick dock orientera i spöregn. Inga större undeverk uträttades och inga av lektionerna var speciellt seriösa, hihi. Har kommit hem för en liten stund sedan bara, och sitter nu här med lockigt hår av regnet och pressar lite chockladmuffins. Nåja! Ha det bra, vi hörs. Puss!

i was just another promise you couldn't keep


Hej! Har varit hos mamma hela dagen, har inte kommit hem förrens nu. Hos mamma har jag bara tagit det lungt iallafall! Har dessutom sovit bort dagen, gash vad jag älskar att göra det alltså. Låter som om jag inte har något liv men så kanske det till och med är...

Förresten så är det elfte september idag. Jag var väl typ tre åt när det hände och minns ingenting men usch fy blä hur hemskt det skulle vara att vara på ett kapat plan. Det, mina vänner, är min absolut största rädlsa kan jag meddela er. Sen igår faktiskt, såg en film om det och fy sjutton, blev nervös bara av att se den. Lider med alla som var med om det iallafall. Nej nu mina vänner så ska jag låta fanstasin flöda och skapa några outfits som ska användas under veckans gång. Ha det, pusss

Jag börjar tro att vi kan gå genom eld


Godmorgon! Har inte ont i halsen längre och är alldeles för taggad för att stanna hemma och inte inviga mina nya skor, så drar ut på en joggingrunda. Efter det så tar jag bussen till mamma, så jag bloggar mer imorgon! Ciao bellas

photoscape


Har precis laddat ner photoscape. Älskart!!

Juicy Gossips

Sveriges största skvallerblogg gossips.se är tillbaka på http://juicygossip.se, tävlar om att vinna en iPhone där. Om du också vill tävla om en iPhone, så trycker ni bara HÄR! Lycka till.

please bitch, get.the.fuck.of.my.back


Hejsan! Gick en sväng och fikade med elin och farmor, fick även jogging/tränings skorna här uppe, love!! Var mycket välbehövligt kan jag säga er. Annars så har jag dragit på mig en blandning av feber och förkylnings sjuka. Har så otroligt ont i halsen så jag vet inte vad..

Annars då? Pappa trampar runt någonstans i göteborg så får vara ensam ikväll, ni anar inte hur mycket jag älskar att vara utan föräldrar. Skulle lätt kunna flytta hemifrån nu, hihi. Nåja, slutsnackat. Ha det!

5 saker



1. Jag tycker att jag ser annorlunda ut på varenda bild jag tar, alltså liksom att jag inte ser ut som samma person.
2. Min favorit film är alla twilight filmer, jag gråter krokodil tårar varenda gång jag ser dem!
3. Jag hatar dryga männsikro! Usch, det är det värsta jag vet.
4. Jag vill jag vill jag vill ha en massa snygga kläder men just nu har jag typ två snygga klädesplagg.
5. Jag är sjukt jävla kort. Skulle man se mig och inte veta vilken klass jag gick i skulle man förmodligen tro att jag gick i fyran.

every things come to an end


Regnet fullkomligt öser ner ute och jag har precis testan en vinterjacka. Hur otaggad känner jag mig för vinter? Åh vill verkligen inte ha den hit. Trettio minusgrader och frusna fötter är verkligen inte min grej! Nu ska jag bestämma en outfit till imorgon och sedan bänka mig framför teven. Ha det, pusss

Just stop for a while and smile



Hejsan! Har haft en sådan otroligt tråkig dag. Det ändå positiva var typ att vi fick göra vad vi ville på SO:n men annars har den verkligen varit hemsk. Fick rätt och slätt kämpa emot att inte somna faktiskt.  Kom hem för en liten stund sen iallfall, ska plugga en gnutta engelska och sedan försöka ta tag i att städa mitt rum, men eftersom att jag är lika trött som jag är så kommer det nog inte att hända.

Nåja! Imorgon ska jag och fika med farmor efter skolan och sedan bara ha lite efterlängtat fredags mys. Okej! Vi hörs senare, tusen pussar

Skola


Hejsan hjärtan! Sitter och har det trevligt på SO:n. Vi blev klara rätt så tidigt, så nu har vi inget att hålla på med. Har bara några lektioner till, och dessutom så är det inte lång dag idag. Super mega fett! Vi hörs senare, puss

Andreas Wijk




Åh, andreas wijk alltså...Killen är ju riktigt jäkla het och dessutom sjunger han helt otroligt bra!!
Min drömkille, helt klart! Haha.

i dont have enough of middle fingers to tell you how i feel about you


Hejsan! Har inte blivit någon bloggning idag men har faktiskt varit mycket duktig och roat mig med annat. Bakat muffins med en fet glasyr på med elin tillexempel. Skoldagen gick trögt, så tråkig att jag somnade på en lektion faktiskt. Ha ha, nästan så man skäms lite alltså! Dock fick vi sluta fyrtiofem minuter tidigare och jag han med tre bussen så det var ju näst intill perfekt. Nej nu hörni, så ska jag kika lite idol! hejs

snacka går ju


Har legat och degat hela dagen sedan jag kom hem. Längtar efter helgen något fruktansvärt. Är redan galet less på skolan och det blir väl inte exakt bättre när det kommer komma en hel drös med läxor strax. Uschfyblä x 1000!! Okej, då vet ni. Ha det, pussar på er mina fina bästa läsare!

money can't buy us happiness



förra veckan
Goddagens! Första ruskigt tråkiga, långa dagen avslutad. Nu återstår bara en miljard till. Hade iallafall HK på slutet, dagens höjdpunkt lätt! Ser fram emot varenda lektion, hur trevligt är det inte att baka och sedan äta på en lektion liksom!? Vi fick sluta en massa lektioner tidigare och som grädde på moset så har vi inte fått någon läxa än. Nej, nu ska jag smälla i mig en portion eller två av köttfärsbiffar. Ha det!

you touch my heart

Hejsan! Har ingen inspiration och har inget intressant att dela med mig av. Har inte heller några bilder! Kommer nog bli snålt om inlägg i veckan. Dagen har iallafall varit något seg. Dessutom går vi till halv fyra. FMLFMLFML...Nåja! Har inget mer att säga er faktiskt. Ha det!

let the rain wash away all the pain of yesterday


min seriösa sida.
Hejsan! Vet att jag inte bloggat typ något på hela dagen men har inte haft ett smack att dela med mig av. Har iallfall lyckats plocka ihop en outfit till imorgon. Supertråkig men what so ever. Antingen så tar jag ett linne från monki eller så en cheap monday tröja, som dock är elins och jag är 99 procent säker på att om jag frågar om jag får använda den så säger hon nej. Nej nu hörni, så ska jag briljera i wii. Ha det, puss!!

Cheap monday


Lite godbitar från cheap monday..åh skulle sitta fint!!

i cant take my eyes of you


Haha, jo jag är typ beroende av lyxshake.
Godmorgon!! Har just tryckt i mig lite dubbelmackor och stressar som fan över att jag inte har den blekaste aning vad som får pryda min lilla kropp imorgon. Och imorgon börjar dom ''riktiga'' tiderna också. Eller sena om man föredrar att kalla dom det. Ända till halv fyra måste jag slita i skolan!? Jag orkar helt seriöst inte. Nåja! Nu ska jag leta efter något att ha på mig. Ha det!

sometimes you will never know the true value of a moment until it becomes a memory



Åh collaget blev bara feeel och jag har ingen att ha på mig på skolfotot, fmlfmlfml...Vill åka till luleå och handla upp alla mina pengar.

im surviving this for sure

Åh, rosa på barnkanalen, jag sitter klistrad ♥ åh såg det hela tiden när jag var liten. Älskart!! Är föressten helt förälskad i ville ♥♥♥

du gör min dag





lite härliga sommarbilder! ♥

stop crying your heart out


Hihi woopwoop!

kan inte tänka jag står bara här och ler


Hejsan! Suger hårt på att blogga men är upptagen hela tiden och när jag inte är det så finns det ingen dator jag kan använda. Är nå sjukt less på att inte ha en egen dator så jag vet inte vad. Natten spenderades iallafall at mammas house. Hade bara allmänt trevligt fredags mys sådär.

På måndag är det det där jäkla skolfotot. Åh, måste se näst intill perfekt ut (vilket kommer misslyckas totalt) eftersom det hängs upp så hela jäkla skolan ser det. Har inte blivit nöjd med ett ända skolfoto. Har dock sett ut som jag vet inte vad bara förra året men ändå. Nåja, blir nog bra!! Nu ska jag dunka lite trevlig tagg musik. LATERO

just cant get enough






massa bilder från dagens skoldag.

im tired of all your shit


Hejsan! Har kommit hem för en stund sedan och jag säger bara thank god att dom sena dagarna inte dragit igång än. Är trött så in bomben och har tagit mig en tupplur varenda dag jag har kommit hem. Och vad hände på skolan då? Vi hade en två timmars lunch där vi i princip bara satt och ruttnade. Ja, det suger att man inte får gå till stan eller något när man är sexa. Ikväll ska jag bara ta det lungt, sova typ. Nåja hörni! Ha det så hörs vi senare, puss.
RSS 2.0