We live in a world build on promieses, constructed by liars.


Hej hörni! Hade någon minut över så lika bra att jag skrapar ihop några meningar åt er! Är så otroligt trött just nu, spyless på skolan dessutom. Hade kunnat döda för att få julov kort och gott! Har lyckligtvis hk i slutet av dagen så det räddar upp situationen en aning.

Nu ska jag sätta hörlurarna i öronen och trampa iväg mot bussen, ciao bellas!

Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst, och jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst.




Sitter och kikar på min gamla blogg. Ja, herrejissus. Vette tusan vad det var för bilder jag la ut och hur tusan jag såg ut. Hmm...Hittade blandannat ovanstående bilder. Sommar + bergön, helt otroligt fint det är där. Kan sitta på bryggan helt för mig själv på kvällen och bara filosifera, ha-ha. Nej men helt ärligt! Mycket cred till sommaren och luleå skärgård. Nu ska jag göra något vettigt, det absolut bästa valet är nog att gå och sova. Vakna utvilad hade varit helt underbart, händer ju sisådär ungefär aldrig.

Who's the girl behind that bitch? Well, i guess we will never know.


Godkväll skönheter! Har spenderat all tid efter skolan hos min kära moder och ni kan kanske där med räkna ut varför inte det ploppat upp något inlägg. Dagen har iallafall varit helt okej, inte hänt några mirakel eller underverk så har inte så mycket att säga er faktiskt. Hade tänkt fixa min blogg en aning men vi får se hur det blir med det.

Nu ska jag finslipa lite på engelskan, är förövrigt hur trött som hellst på att gå till halv fyra så jag vet inte vad. Nåja, slut på klagandet. Puss på er

Im sorry i called you gap-toothed bitch. Its not your fault you're so gap-toothed.




Right now; té och filip&fredrik!

Face the fact, bitch. He likes me, i like him.


Hej på er! Som ni kanske har märkt har jag varit lite off i bloggen på siståne, ber er lite om ursäkt för det. Iallafall! Dagen till ära, åkte till staden och åt en utsökt ''första advent'' fika. Kirrade även första julklappen idag, känns som om tio kilo lyfts från mina axlar, fullkomligt hatar att köpa julklappar. Mestadels för att jag inte har den blekaste aning om vad jag ska köpa och sedan även för att jag inte vet om personen gillar sin lilla gåva. Hm, svårt det där!

Annars? Har söndagsångest så det sjunger om det, gillar inte söndagar det minsta. Nej hörni, detta håller inte. Ska spela spel på spela.se nu, coolt. Adios amigos!

''man ser det från månen, helvetet på jorden''


Hej skönheter! Vet att jag inte är speciellt duktig på att uppdatera men ni kommer nog få vänja er med det, vissa dagar kommer jag att spamma bloggen och vissa dagar raka motsatsen. Dagen har hur som hellst varit bra, fick tjugosju och en halv av trettio på engelska förhöret, har faktiskt inte fått något sådär otroligt dåligt resultat på något prov kom jag och tänka på.

Nu är det även såhär att min blogg inte är speciellt charmig just nu så ska ta och fixa det snart. Nu ska jag redigera lite bilder! Ha det superrrrrr

If it dosen't hurt then why are you crying?


Hejsan! Idag bestog våran idrott utav simträning på badhuset så missade nästan alla lektioner, hur härligt som hellst. Känner mig dock helt uttorkad och lite som en död fisk efter att ha badat i klor, usch gånger fyrahundra. Tycker, på tal om ingenting, att det är hur mysigt som hellst ute när det är snö ute. Har dock börjat stiga mot lägre tempraturer, vilket inte gillas från min sida. Nu ska jag irritera mig på min telefon som är seg och jag fattar ingenting. latero

Im addicted and i just cant get enough.


vännen min ♥
Hej på er! Åh, filmen igår var helt underbar. Den levde upp till mina förväntningar, till och med bättre än jag trodde. Robert pattinson och kristen stewart måste nog vara det finaste paret som existerar på denna jord. Den bästa filmen av alla fyra helt enkelt, gråter inte heller över att det kommer en del två precis.

Har även fått pappas gamla mobil som ni ser en skymt av på bilden ovan, nåja den räcker tillsvidare. Den tar kassa bilder men jag har önskat mig en kamera i julklapp så jag får vänta och e om det vankas något sådant i mitt paket! Nu ska jag inte tråka ut er med tråkiga rader bestående av tjafs. Au revoir!

A drop in the ocean.


Söt som vanligt! Ha-ha, hej på er. Hanna väckte mig alldeles för tidigt men enligt henne anser hon att det var perfekt tid, hmm. Längar som bara den efter jullovet så man kan få sova ut lite! Iallafall, sitter här och vrålar ''when i held ya'' för full hals, tror jag ska fortsätta med det nu. Får se om jag bloggar något mer under dagen, lär ni ju upptäcka. Åh, ska bli helt underbart att se breaking dawn ikväll. Har väntat på det i mer än ett år, kan inte tänka mig att den blir något annat än bra.

Some people just need a high five. In the face. With a chair.


Hej på er! Har inte haft tillgång till någon dator på hela dagen men har inte heller haft något såntdärnt otroligt nödvändigt eller inressant att säga er. Är hos fröken hanna just nu, ska sova här och imorgon blir det breaking dawn med fem fina fiskar, är så glad så jag bara vill hoppa runt att det fanns biljetter kvar. Okej har inte tid något mer. Kisses

Julefrid.

Ikväll har jag och Elin ägnat oss att baka lite pepparkakor!!

Sommaren är kort.


Fyra bilder från dom bästa stunderna på sommaren. På den första var det nellys försenade födelsedagsfest, på den andra så befinner jag mig i ugglarp och badar och solar på klippor, den tredje är det midsommarafton och jag är på bergön och på den sista så är det sommarlovets första dag och jag, nelly, carro och johanna är på alder och badar och svettas av värmen, cirka trettiofem grader varmt sådär. Sommaren går alldeles för fort! Med tanke på hur lång vintern är.

Dont like me? Have a seat with the rest of the bitches waiting for me give fuck.


Ska dricka lite av vad ni ser på ovanstående bild och se veckans avsnitt av elsas värld, sedan ska jag försöka gå och lägga mig i måttligt tidig tid för jag är ruskigt trött!

You took me by my hand and told me that i made you free.


Har ingen bild på min systers dator så bjuder på en aning charmig webbcam bild, hi-hi.
Iallafall, kanske ska börja med att säga hej på er. Denna dagen har varit otroligt seg, läxförhör och två timmar lång lunch. Måte bara påpeka att matte är en otrolig plåga. Fick förvåningsvärt bra på matteprovet faktiskt. En timmes matte tre dagar i vecka räcker gott och väl om jag säger så.

Nu ska jag plugga engelska och äta någotning. Btw, breaking dawn biljetterna är slut! Åh, vill gråta. Inte varje dag man får se jordens snyggaste varelse gifta sig liksom.

Why wont you come over here?


Hej på er! Kom hem från tidernas värsta skoldag just. Eller nja, går till en anings överdrift men på ett ungefär. Tråkig som tusan var den iallafall! Kvällen ska spenderas på crosstrainern och med näsan i engelskaböckerna. Nej men hörni! Ska boka biljetter till breaking dawn nu innan det tar slut, kommer ett mer innehållsrikare inlägg senare!

Even in the best of days, love will be hard and hearts will be faking.



Tänkte bara visa er en liten skjorta som jag har släppt ut min kreativitet på. Eller, nja. Kanske inte var så himla kreativ men skjortan var inte användbar innan och då fixade jag den som genom ettt trollslag och klippte av ärmarna på den så vips blev den en supersnygg väst som jag kommer att ha mycket användning av!

Nu ska jag iallafall gå och göra mig färdig sedan gå och lägga mig. Västen/skjortan ska även få pryda min lilla kropp imorgon! Nu dudes, ska jag göra ovanstående. Gå och lägga mig. Godnattpuss!

Let them know what they are missing.


Hej hjärtan! Mamma fyllde ju år idag så jag åkte dit efter skolan och fikade tills jag fick spykänslor. Skolan gick bra, fett jävla minus dock till att jag var helt inställd på att jag skulle få trycka i mig mat eller liknande på HKn men nej inte det, fick sitta och glo på film och så vidare..ha-ha nej men helt ärligt. Kom hem för någon stund sedan och har ärligt inget att säga er. Nu ska jag alldeles strax titta på despret housewives och efter det så kan det hända att det kommer upp ett inlägg. Måste dock tilläga att jag aldrig varit så glad, elva årsgräns på breaking dawn. Premiär japp!!

Vi hörs.

Youtube.



Vem det än är som kommer på dom här. Jag älskar er. Ni gör mitt liv roligt. TACK. Fet, blöt puss.

Bloggtips.



Börjar med en ny kategori eller liknande, skulle bara vilja visa er en sjukt snygg tjej som har bott i Luleå men bor nu i new york. Men kolla på bruden liksom, hur snygg som hellst. Skulle man vara så snygg och bo i new york hade drömlivet varit kirrat liksom. Fernanda Nilsson heter hon och om du klickar här så kommer du till hennes blogg!

I love you, do you get it?


Ha-ha herregud. Jag tror att jag avlider av anledningen mig själv. Jag är störd, det är bekräftat hihi. På tal om ingenting, visste ni att jag har en speciell tendens att göra bort mig? Jo det har jag nämligen, något som mina vänner kan bekräfta också. Händer jämt och ständigt! Nu så ska jag njuta av att det är kväll och sedan gå och bädda ner mig i sängen, hur skönt som hellst faktiskt.

Sometimes the wrong choises bring us to the right places.


Hej på er! Dagen har varit helt okej faktiskt, har inte hänt några underverk eller så, så det finns helt enkelt ingenting att berätta om. Efter skolan var carro så snäll och åkte linje ett med mig som jag vanligtvis får åka i ensamhet, tänkte bara ge henne en blöt puss såhär genom skärmen. Efter skolan gjorde jag (vi) ett hemskt misstag och köpte pepparkaksdeg, som vanligtvis brukar vara supergott och så vidare. Men inte det, efter ett par tuggor vände jag och vred mig i bussen, blev ett himla jämrande ha-ha! Nej men helt ärligt, har aldrig haft så ont i magen.

Ikväll måste jag göra ett stycke engelska läxa och ska även ''cross-traina'' idag har jag bestämt. Nu ska jag gå och göra lite nytta och lyssna på min nya man justin bieber. Kisses

Nothing compares to you.


Hej på er! Åkte som sagt dagen till ära och fikade med mina kära systrar och pappa. Försökte även kirra en present till mamma som fyller år på tisdag fast det gick helt åt pip-svängen om vi säger så. Annars har jag inte så mycket mer att dela med mig av till er, tänkte bara ge er ett litet livstecken. Denna dag har varit en typisk hej-jag-har-inget-liv-så-jag-sitter-och-tittar-på-en-massa-dåliga-saker-på-tv dag. Imorgon är det skola och, hör och häpna, det känns inte så himla hemskt faktiskt!

Nu ska jag iallafall roa mig med att äta en mycket god middag bestående av köttfärsbiffar. overandout.

Build me a bridge, cry me a river and get over it.


Godmorgon puddingar! Ha-ha, ser att jag har ett par observanta läsare som ser det oerhört vackra som befinner sig på min header. Ska göra om hela headern nu eftersom att den var ful och så vidare, blir aldrig nöjd om vi säger så. Just nu sitter jag och tittar på en massa bloggar och är avundsjuk hur många snygga personer det finns.
Nu ska jag fixa mig lite, sedan bär det av till opalen för lite fars-dag fika!

Hej Hanna Nilsson.

Hej hanna, som svar på din lilla kommentar (du kommer inte undan med att försöka vara anonym om du tror det) så kan jag säga dig att eftersom du var anonym så säger jag inte det!

I feel so close to you right now.




Tre förstorade bilder, om vi säger såhär: bilderna ger ingen rättvisa åt tröjan men okej. Allt kommer från H&M, tröjan är superskön och ganska så skön såhär till vintern. Tröjan blir din för hundrafyrtionio kronor och halsbandet för hundra.

We all need a thing to hold on too. I want to be that thing for you.


Ser helt fucked up ut på bilden men jag bjuder på den vaaa. Iallafall! Under den tiden jag inte har uppdaterat någonting här på bloggen så har jag hållit hus i luleå. Eller nja, storheden rättare sagt. Köpte några finfina och behövliga skapelser som jag visar er lite senare. Annars har ingenting hänt, har ätit på ett ungefär jordens godaste måltid och ja.

Ikväll så hade jag gärna haft någon fin vän vid min sida men jag antar att jag blir själv med en fet godispåse och det känns faktiskt helt okej det med! Just nu sitter jag och ser på livet enligt rosa och förälskar mig i ville, hi-hi. Nåja! Vi ses senare dudeees.

I hear you. I just dont listen to bullshit.


Godmorgon finisar! Vaknade för någon stund sedan, och hur skönt var det att sova längre än halv sju ska vi inte ens prata om. Igårkväll blev det bio för min del, med carro och bea. I dont know how she does it hette den, den var helt okej fast lite långtråkig kanske. Men hur som hellst är det alltid lika trevligt att gå på bio, om man har ett bra sällskap med sig.

Nu ska jag snart iväg till luleå för att köpa en julgran. Ha-ha, julkänslor på ett ungefär. Ungefär en månad till julafton, kommer nog att bli sommar också innan jag hinner blinka. Nej hörni, tiden rinner iväg och jag måste fixa mig lite. Vi hörs någongång senare!

If i loose you.


Hejhejhej! Slutade egentligen vid ett men carro hade klipptid så jag följde henne och sedan missade jag halv två bussen, såklart. Fikade iallafall med min käre farmor och sedan så tog jag bussen hem halv tre.
Ikväll var det, som jag sa tidigare, talat om bio med min fina vän. Får se hur det blir eftersom hon aldrig svarar, hi-hi seg tjej. Nåja! Ska gå och kolla busstider osv nu. Adios amigos!

Once or twice was enough.


Trött, inte speciellt vacker och med sockersug sitter jag och försöker få till min blogg så den ser ok ut, men inte det. Äter även glass, ur ett jävla glas. Fråga mig inte vars jag fick iden ifrån..Nåja iallafall. Gjorde någon ny header som jag hatar, ny profilbild och även någon grej med länkarna. Håll musen över dem så får du se vad det är med dina egna ögon!

Nu ska jag bestämma en outfit för imorgon, FREDAG! Amagaaad vad skönt. Var pratat om att jag och min lille lurifax till vän carolina skulle se någon bio, men vi får se hur det blir med det! Okej hörni. Är förövrigt asglad att det finns så himla många snälla människor som är så snälla..Ha-ha det där lät lite väl krystat typ, (amagaaad, fräckt ordval, vet inte om det är i rätt sammanhang menmen.) fast ja. Sant ju! Nåja hörni. Vi hörs imorgon, troligen. Godkväll mina käraste läsare!

Stökigt.

Gör en makeover eller liknande på bloggen om ni undrar varför det ser så rööörigt ut!

Tought that we were stronger.


Hejsan skönheter! Vill först och främst ursäkta kluddret på ovanstående bild, men såg inte riktigt klok ut, he-he. Kom hem från skolan för ett litet tag sedan. Dagen har erbjudit en många skratt och en sväng med carro till några färgaffärer för att fråga om provtapeter. En aning pinsamt men vi belönade oss själva sedan med en massa godis, hi-hi. Nyttigt och bra..eller hur var det nu?

Nu står min syster och lagar pasta carbonara till mig, nöjd tjej ska snart trycka i mig det, mums. Efter det så väntar engelska läxan och ett stökigt rum på mig! Kul? Nej. Behövligt? Ja.
Okeeej. Hörs senare dudes, over and out!

''Don't forget me'' i'll beg, ''i'll remember'' you said.


Busiga flickor där uppe som smygfotar med min webbcam.
Godmorgon! Orkade inte spendera någon lång tid på det yttre så fick en stund över så här på morgonkvisten.
Har tema nu hela morgonen fram till halv ett, och kan säga er att det uppskattas rejält att missa en matte lektion även fast det som vi gör är hur tråkigt som hellst. Annars brukar torsdagar gå som en smäck och det antar jag att även denna gör!

Just nu sitter jag och tittar på vakna med the voice, efter det ska jag börja röra mig mot bussen. Kul att det är ungefär två minusgrader här uppe i boden idag! Eller?  Okej, ska borsta mina tänder nu, hi-hi. Hörs ikväll eller nå.

Five things.

5 saker/personer jag inte vill vara utan:

*
vänner & familj.
* Pengar.
* Onyttigheter.
* Mobil ( vilket jag just nu är )
* Humor.



5 filmer jag gillar:

*
Alla twilight filmerna.
* Hur man blir av med en kille på tio dagar.
* Bröllops-duellen.
* Sex and the city 2.
* Tusen gånger starkare.



5 städer jag har besökt och vill besöka igen:

* Luleå.
* Halmstad.
* Stockholm.
* Bulgarien, HAHAHAHA

5 saker jag gillar:

* Kläder & att shoppa.
* Umgås med mina vänner.
* Skratta.
* Sola och bada.
* Äta onyttiga saker ha ha ha



5 saker jag vill göra:

*Åka till luleå typ nu.
* Fota med en systemkamera.
* Åka utomlands.
* Sova tills det blir lov igen.
* Ta ut mina läkörhängen.

5 saker jag inte gillar:

* När det är mörkt ute.
* När folk är dryga och jobbiga.
* Att vara ledsen.
* Kyla.
* Pyttipanna.

5 saker jag tycker stör mig på:

* När någon är dryg/elak fast man ingenting gjort.
* Att mitt hår är så sjukt fult.
* När det är dåliga program på tv.
* Att sova själv och det regnar ute...
* Att jag är så himla hungrig.

Scary movie 3.


AMANDA!!
Scary movie tre på elvan, ser den och stannar förmodligen uppe längre än jag borde...Fast egentligen, jag vet inte om jag vågar. JA, jag är en mes som tycker att en komedi är läskig. Borde inte se den för mitt eget bästa, ha ha.

I dont know how to talk to fake pepole.


Godkväll skönheter! Har inte ploppat upp något inlägg här på hela dagen men har gjort en hel del andra saker än att sitta vid datorn idag faktiskt.
Har lust att krama min 1514651431 långa slöjdlärare som lät oss sluta en halvtimme tidigare, fick springa ett maraton till bussen men det var det värt eftersom att jag hann med bussen som går klockan tre. Jag och carro satt och pustade i stort sett hela resan men nöjda var vi iallafall! Dagen har bjudit på många skratt och roligheter med carro, har hänt en massa konstiga saker, listan kan göras lång men för att resumera hela dagen så har den varit super.

Har precis pustat ut efter en trettio minuters lång tur på crosstrainern, gode bra att papi har lagat den må jag säga! Nu ska jag in och duscha i...många minuter. Ha det super bra, l a t e r

Får ingen luft, blir knuffad runt.


Sitter och lyssnar på fröken maggios ljuva stämma, har ännu inte hunnit pallra mig i duschen. Bra Lisa!
Btw så tror bestämt att pappa har lagat våran crosstrainer, lycklig flicka sitter här och försöker dra ett nyttigt val genom att dricka vatten istället för saft, hihi. Såg en film idag på Hk:n, som handlade om socker and so on. Okej, fyrtiosex (!!) socker bitar i en godispåse. Avskräckte mig en hel del ska jag säga er. Känner mig hur fet som hellst nu bara för att det säkert är typ dubbelt så onyttigt med en lyxshake. Ååååh ska aldrig mer äta något onyttigt.
Okej, nu måste jag faktiskt dra mig till duschen. k y s s

I've got ninety-nine problems but that bitch ain't one.


Godkväll vänner! Ja okej, förlåt för det lilla raseriutbrottet jag hade på bloggen igår, hi-hi. Ska inte sluta blogga, var bara så himla less och trött på att jag inte har något kamera och en massa andra saker. Idag? Vad har hänt? Imorse drog jag på mig min ubersköna dunjacka, åååh den är helt underbar. Ungefär det ända bra med vintern måste vara mysiga dunjackor. Efter skolan, som förövrigt var helt okej, så kom pappa med den briljanta iden att åka och äta på max, så satt där och tröck i mig lyxshake och hamburgare, ångrar mig lika mycket varenda gång som jag äter lyxshake, spykänslor check.

Nu ska jag duscha, sedan bestämma någon outfit för morgondagen. Ha det super! Adios amigos.

Var med och tävla om nya iphone 4s hos generösa http://www.dennism.blogg.se

Man kan ju alltid försöka liksom!

fvgkgascna

Funderar på att sluta blogga, orkar typ inte med att blogga. Har aldrig tid.

Life is too short sittin' around miserable.


Godmorgon! Som ni kanske märker så var jag inte på mitt gladaste humör igår. Vaknade för någon stund sedan, gjorde mig lunch i form av dubbelmackor. Åh, har sådan ångest över att  det är fredag idag. Hade mer än gärna spolat tillbaks till måndag och ha en veckas lov till, men nu är det ju tyvär omöjligt.

Nåja hörni. Har ingenting mer intressant att säga er nu. Har ingen aning om vad jag ska göra idag..får se om jag hittar på någonting alls, hi-hi. Okejokej, vi hörs sen.

Feelin' good today


yesyes, ni är apbra!

All good things come to an end.


Jag är sur, less och arg. Jag vill åka till luleå. Jag vill inte börja skolan igen, orkar inte. Helt seriöst, jag orkar verkligen inte. Villvillvill inte blogga. Idag, jaaa. Skulle åka till luleå men inte fan blev det så. ORKAR INTE. hejdå.

Sur


Känner mig ungefär så här glad för tillfället ↑ dumma bea som aldrig svarar på sms.

Bjuder på cigg igen, men nu som fiender.


Godkväll gott folk! Dagen har bjudit på många störda saker, så blir det alltid när man umgås med elin och linnea. Hi-hi, nåja iallafall. Åkte till luleå vid sju, inhandlade mängder av godis och så vidare! Gjorde även en massa andra saker som inte ska tas upp, blir nog stämplad som störd för livet då tror jag.
Nåja! Imorgon får vi se om det blir något besök till våran kära grannstad eller inte, lutar mot nej men så hoppas jag såklart att det inte blir! Okej guuys. Vi hörs imorgon. ciao bellas

Statistik


Nej, jag råkade inte lägga på en åtta. Där har du den, nu vet du! Skulle inte ljuga om min statistik.

And now you're gone it's like an eko in my head.


Godmorgon! Vaknade för någon stund sedan, gjorde lunch/frukost bestående av nudlar och har även redigerat en bunt med bilder. Photoscape är verkligen ett superbra program! Idag så blir det möjligtvis film och sådant mys med mina fina vänner men vi får se hur det blir med det.
Och hörni, som ni har väntat: www.ebbaaw.devote.se, där har ni hennes nya blogg. Bra? Bra.

Money can't buy us happiness


Hej! Åh, vet att jag spammar bloggen just nu men nya inlägg sitter väl kanske inte heller helt fel right?
Iallafall, Har fixat mig lite nu, ska göra mig lunch i form av nudlar sedan ska carro få stå för min underhållning denna dag. Har även bestämt att det blir en tripp till luleå med just carro och hanna någon dag i veckan. Låter superduper! Okej hörni. Ska försöka att inte misslyckas med mina nudlar nu så dom blir till en stor klump..
Adios!

Du håller mig kvar i nått jag lämnat, för länge sen


Hejsan vänner mina! Har inga planer för dagen än, men jag tror att jag åker till mamma eller liknande för jag har ingen som hellst lust att sitta hemma och ruttna hela dagen. Måste verkligen åka till luleå någon dag, om någon är intresserad av att följa så är det bara att höra av sig, hi-hi.

Iallafullafall, nu ska jag kasta mig i duschen sedan göra lunch av något slag! Ha det.

Maybe it's not about the happy ending, maybe it's about the story.


Åh, bilden där uppe är tagen i ugglarp. Förmodligen en av dom härligaste dagarna i mitt liv! Och at jag spenderade den med ebba gör ju inte saken värre precis. Iallafall! Dagen är hitills oplanerad så jag får helt enkel vänta och se vad den har att erbjuda. Vill även tilläga att ni hur många som hellst som tittade i här igår. Cred till er! 
Nu ska jag underhålla mig med att läsa bloggar, så vi får höras senare. Au revoir!
RSS 2.0