I can't explain how painful it is to wait for something that never comes

Återkommer med bilder när elin plockar fram USB-sladden....:-)

wanna argue? sure, bring it. I've got my caps lock on

Goddagens! Nyss hemkommen från spöregnet. Undrar skarpt på varför det inte skiner någon sol? Det är ju trotsallt första juni imorgon! Tänkte ta och inviga min nya jeansjacka idag men så blev det inte! Förresten så har jag fortfarande inte hittat något att ha på mig på skolavslutningen!! Den kommer med stormsteg och det känns inte sådär supergreat dagen när det är skolavslutning och så står jag där i panik eftersom att jag inte har något att ha på mig. Kanske tar en tripp till LÅ på fredag, får se hur det blir. Nåväl, vi hörs senare. Nu tänker jag leta reda på elins USB sladd!!

suddenly i see

Åh vad fett det känns med cirka sju dagar kvar till sommarlovet. Känns som om det var nyss jag sa att ''äntligen är det bara ett år kvar på torpis'' och nu börjar jag snart sanden! Kommer sakna min klass, min lärare + lite av torpis. Det finns saker som är dåliga med att gå på en lågstadie + mellanstadieskola, men också bra saker. Skolan är dock ''anpassad'' för sexåringar också, vilket gör att skolan börjar bli lite, tja..töntig. Ha ha ha, nu låter det som om jag är ascool typ. ''Skolan är töntig!!''. Nä, men ni fattar. Kommer iallafall bli helt, jävla awesome att börja på sanden! Okej, nu ska jag ta mig en dusch sedan gå och sova. Mhh, efterlängtat!

visste ni att...

...jag älskar marabou! mitt absoluta favoritgodis.
...jag tycker inte om personer som tror dom är typ coola för att dom är ett ynka år äldre.
...jag älskar känslan när man har skyhög statistik.
...min allra högsta dröm är att få en systemkamera.
...min favoritaffär är H&M.
...själv tycker jag att det är svårt att blogga bra! det är inte bara att slänga ihop ett inlägg.
...mitt favorit plagg är en tröja med mustascher från gina tricot.
...jag har skostorlek 33. HAHAHAHA!
...när någon blogg har uppdaterat blir jag super glad, jag får äntligen något att göra! :-) haha

a small word, change my big life

bild i repris
Hemma efter en trevlig eftermiddag hos nelly. Vi har busat på, som vanligt då. Måste tilläga att jag det är skrattretande med personer som tror dom är typ miljardersgånger äldre, när dom i själva verket är typ ett år äldre. Ha ha ha! Nåja. Nu ekar det tomt i magen så tror jag ska gå och rensa kylen eller något sådant.

you. It always been you.

Tumblr_lm0lnfwxki1qep56go1_500_large
Hejsan! sitter hos nelly, vi kom hem för någon timme sedan, hade nog mitt livs innehållsrika cykeltur. Ha ha ha! Hade ju So prov idag, gick nog ändå ganska bra. Lite sådär lagom svårt, ni vet. Bloggar mer sedan, när jag är hemma. LATERO

ROLLING IN THE DEEP


sitter i soffan och myyyser!

ROLLING IN THE DEEP


sitter i soffan och myyyser!

solsidan

nu ska jag se dom gamla avsnitten av solsidan, sedan blir det bädden för min del. Gruvar mig alot över SO provet imorgon, kan inget..

Can't you see that when i find you, i'll find me



på den första bilden är pappret när jag tänkte plugga inför SO provet, men jag orkade inte och spårade as usual. Och på dom andra två bilderna är min nya jeans jacka som jag ska ha på skolavslutningen! så nu fick ni lite onödiga bilder, heidå

någon borde byta stad

skolan!
Hej mina fina! Hemma nu, och shit vad skönt. Visst kan det vara mysigt med lite stugmys, bastu och bad men ack så långtråkigt. Har iallafall precis kommit hem från max, mmh. Det satt fint i magen! Nu ska jag packa upp väskan och sedan ta en dusch. Vet inte varför, men känner mig alltid så äcklig när jag har varit borta. Okej, vi hörs senare. Pusss!

bergön!

Tumblr_llh4e88mxx1qbma4ko1_500_large
Förlåt hörni. Jag har bloggat kasst. Nu åker jag till bergön och spenderar helgen där, bloggar mer när jag kommer hem! Och då ska tusan headern upp. Pussar på er!

tonight were paying with love

har nyss kommit hem från ica, där jag investerade på en ben&jerry's. Hi hi hi mumma! Nu ska jag sätta mig och kolla på glee med sällskap av strawberry cheesecake!! nu blev min kväll plötsligt bra.

you try to be proud of who you are, but still you're going to let thoose teardrops fall

Det blir ingen ny header. Inte idag iallafall, för jag orkar inte. Ibland undrar jag varför jag blir så trött, jag har varken träning, läxor att göra (såhär på slutet av terminen har vi inga läxor) eller umgås med vänner. Varenda jäkla kväll sitter jag här framför skärmen. Skrattar, gråter eller halvsover men alltid spenderas hela kvällen åt datorn. Men nu tänker jag sluta med det! Men varje dag jag har planerat något så blir det aldrig så. Det går antingen ingen buss, jag har ingen skjuts eller så är jag helt enklelt för lat. Jag har inget liv!!

who do you think you are?

Åh vad irriterad jag är just nu!! Min mobil stängs av hela tiden, sommartrafiken suger, min blogg och jag vill inte sammarbeta, och datorn är helt, jävla kass! Dessutom är jag sugen på b&j men nej, det går inte att åka till någon affär för jag har ingen skjuts och det gå inga bussar! AHHH. nu ska jag göra en ny header så heii

BigBrother

NU: Kikar ett gammalt avsitt av BB, sedan hoppar jag in i duschen.
SEN: SOOOVA

made for you

Tumblr_llg2n00be81qjvzi3o1_500_large
Hej! Elin har ockuperat datorn hela dagen och gjort något, så därför har jag inte gjort något inlägg. Nu sitter jag och bea här, och jag äger ut henne lite, hi hi hi. Har inget vettigt att säga faktiskt, då tråkar jag bara ut er. Vi får höras när jag har något att säga, adioss!

skulle sitta mer än bra nu....


mmmh....

Du springer aldrig ifatt när jag väl är där, jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här

piteå
Hej! Precis tryckt i mig lite mat. Satt fint i magen! Nu ska jag leka med min käre syster, och sedan vänta på att det blir kväll så jag får somna någon gång! pusss va

never mind

Tumblr_le3x06m2ev1qavgpeo1_500_large
Hej! Känner att jag måste bli kvitt mitt ont i huvudet. Har det typ 24/7, helt seriöst. !Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till? nåja. Idag hade jag och fyra stycken b-rudar till fara och köpa b&j men bussen går om typ två år och dessutom känns det som om jag spenderar alldeles för mycket pengar på godis och andra onyttigheter, så nu får det vara slut med det. Även fast jag aldrig köper ben&jerrys efter som jag alltid blir för snål.

Dagen har varit sjukligt tråkig. Känns som den gått ovanligt sakta, faktiskt. Nu luktar det maat i huset, mmmh. Känner mig äckligt sugen på ett litet maxmål menmen.

You. The first thing i think about in the morning, the last thing that stays on my mind every night

Tumblr_lkklnmrjup1qbjt25o1_500_large
shit, vad trött jag blev. Nu tänker jag slänga mig i soffan och kanske tar en tupplur. Tråkigt att veta kanske, men ack så skönt.

im electric just want to dance

Imgp0231j_large
Gash vad jag har köpsug! Vill åka till luleå och hitta något riktigt snyggt bara, sedan vill jag också hitta något till skolavslutningen. På lördag kanske jag, nelly och carro (?) tar en tripp till LÅ. Okej, nu luktar det grillat. Mumma!

canon


alltså, jag skulle göra vadsomhellst för en sådanhär makapär.
ibland önskar man allt att man ägde en sisådär miljon.

welcome to my silly life

Tumblr_lkvzpjcf7g1qdaw6do1_400_large
Tjaaao! gash vad det hänt mycket, har varit alltför upptagen med min familj / vänner så jag har glömt bort bloggen. Nåja, ni överlever tror jag! Fredagen spenderades i björns med min kusin, moster och mamma. Väldigt trevligt att se ebba igen, måste jag säga. Igår var jag med två töntar som slaggade här hos mig, vi hade väldigt mysigt, såg på remeber me gjorde vi blandannat, och fytusan så bra film! Grät floder när robert pattinson dog i filmen. Så bra film men ack så sorglig. Har hänt att jag börjat tänka på den och blivit ledsen, måste om och om igen intala mig att det bara är en film, hehe. Nelly och hanna, som dom stenansiktena dom är rörde inte en min. Robban p är ju bara lite för snygg.

Dagen har varit bra, vaknade upp med fint sällskap och det gjorde resten av dagen perfekt! Har varit ute och hjälpt fadern min att rengöra en massa möbler, och nu ska vi grilla. Mums! okej, då hörs vi då. LATERO

HEJ HOPP.

HEJHJEHEJHEJEHEJEHJEHEJHEJEHJEHEJ

dusch


bjuder på den bara för att den är tagen med en systemkamera!
Nu går jag och tar en dusch, sedan ska jag göra klart fysiken och sedan bara ta det lungt i soffan. Ha en bra kväll! puss

www.bompou.blogg.se

besök denna blogg, hon behöver mer läsare! www.bompou.blogg.se

kan dee shop


olagligt snyggt från kan dee.

ge min dag en mening älskling

VillVaraAnonym om vågat: Jätte snuggt med rött läppstift ! Passar till sommaren tex. Kan du rekomendera nå snyggt att ha till sommarn eller en bra internet-affär ? _
Svar: Jo, visst är det! Ett snyggt plagg till sommaren är en jumpsuit eller kanske en jeansjacka. Jätte snyggt med ''usa linnen'' också. Tja, det finns många att välja på..Men kan dee shopvivistyle har snygga kläder och accesoarer! Tack för frågan!

åhvadgladjagblirnärnikommenterarsådanthär! keep going, puss!

vågat


precis kommit på att rött läppstift är coolt, till lite festligare stunder. Hade aldrig varit så ''vågad'' eller vad man ska säga, men attans vad det är hett!

look's dont speak truth

Tumblr_ldn6dkod7z1qavgpeo1_500_large
ohmy vad jag vill ha en USA tröja/linne. Ett ord: SNYGGT!

Nu ska jag trycka i mig farmors supergoda pepparbiffar. En av mina absoluta favoriträtter. Mhh...Mumsfillibaba.

your eyes are pointing at me

bildbrist
G
oddag! Å vad dagen har varit kort. Känns som om det var nyss morgon och vi hade HK. Bakade chockladmuffins med citronglasyr på. Delicious!! Idag är det ungefär tre veckor kvar till sommarlovet. Måste säga att jag älskar att det börjar bli sommar, men just nu märks det inte av att det är slutet av maj. Det spöregnar och är mulet. När jag gick till bussen idag så var det maskar verkligen ÖVERALLT, måste nog vara planetens äckligaste varelse. Tror bestämmt att jag såg en liten snigel också, usch. Älskar sommaren men ett stort minus är alla dessa krypande insekter.

Nåja. På lördag har jag två planer. Antingen åker jag till kusinen och grillar eller så är jag, nellie och hanna själva hemma hela kvällen och bara myser. Känns ganska konstigt att jag har mer än en plan, brukar ju alltid sitta hemma och ruttna i soffan på helgerna. Kan ju va skönt det med men! Okej, nu kurrar det i magen så tror att jag ska ta och gå igenom kylskåpet! LATERO

there is nothing that i wouldent do to make you feel my love

tydligen ska vi alla dö nu på lördag? Tror jag på det? ne. Men lite läskigt känns det ändå. Gäller väl att leva livet nu i tre dagar till! var så nyfiken av mig att jag sökte på google och det stod ''att gud bara givit 7000 år för människorna att leva'' men jag tror ju inte på gud och därför tror jag inte på detta, men ändå. Om ni undrar tror jag inte heller på att jorden ska gå under 2012 heller.

untouched

Sitter och fixar lite små saker på bloggen, tar bort understrykningar, ändrat muspekare, kommentarssidan osv. Nu ska jag ändra bakrund, tänkte vara lite wannabe alla andra bloggar och göra en ''stjärnbakrund''. Okej, nu måste det fixas, sedan blir det S0-läs + lite fysikläxa. Tjarrå!

bitch, please, you got more issues than Vogue


några sådanadär heta kläder och accesoarer

when i see you i start shining



Hello babes! Idag fick vi sluta halv tolv, och då gick jag och nelly till stan och kollade omkring. Letar förgäves efter en jeansjacka till skolavslutningen, men hittar jag någon? nej. men tror nog att jag ska fara till lå någon dag och ska se om jag hittar något där! Nelly har precis farit hem och vi har spelat en massa kort + asgarvat åt några bilder/videos.

Var ju somsagt på besök på sandenskolan idag. Måste säga attt det ska bli grymt att börja där men jag funderar skarpt på om jag någonsin kommer hitta. På rasten gick jag och nelly och letade efter elevrummet i typ tjugo minuter. Nåväl, jag lär mig nog, antar jag. Okej, nu får vi besök så tror nog att jag ska gå och vara lite social. LATERO

du är något att vila ögonen på

Tumblr_llbu5dcist1qfqg9ro1_500_large
sorry guys, har varit helsur hela dagen typ. Det började med att jag och ellen missade bussen, och i den sekunden for det nog ut alldeles för många svärord ur munnen på oss, men argast var nog jag som hade planerat att åka hem och tagga ner eftersom jag var så väldigt trött. Men ack! Så blev det inte utan jag och ellen traskade hemmåt i spöregnet och mina converse, tjaa..blev nog dom smutsigaste i hela världen och jag var nog den argaste i hela världen. Nåja, conversen är nu tvättade och jag har ett leénde på läpparna eftersom jag just hittat en sida där man kunde beställa converse för ynka 335 (!!!) svenska riksdaler.

Skoldagen har varit super, skrattat med min underbart fina klass. Kommer att sakna er så häääääär mycket nu till hösten då vi splittras! Nåväl. Imorgon ska vi till sandenskolan på besök och vi slutar tolv, great! anyway. Vi hörs, LATERO

jag får edward nelly, visst?


mega hiss till dom där söta tvillingarna som tävlade för Irland i Eurovision song contest. Seriöst, tror att jag dör. HEEETA! Deras låt var ju bara ett + i kanten. Nelly får john och jag får edward! Ser dock ingen skillnad på dom, och jag har ingen aning vem som är vem, men namnet påminde mig och robert pattinson liksom.

you're my uncrowned prince

Nu ska jag läsa lite SO, vilket jag inte alls har lust med. Vill hellst slänga mig i sängen och sova i miljardestimmar, men nej. Lägger in lite örongodis här nere också! pusss

eric amarillo - om sanningen ska fram
veronica maggio - inga kläder

weheartit

Tumblr_llawrh1eef1qd3f5co1_500_large
Tumblr_lj557n3xht1qerhr1o1_500_large
1gzbnrhgfmklnrr5mna.0_large
Tumblr_lkd3cejkwe1qfy780o1_500_large
Image_large
Tumblr_ljvveyaiec1qhrwopo1_500_large
mina sånadära favobilder från weheartit.

you're like a drug to me

Tumblr_ll3nlhvt461qgs2xoo1_500_large
Tjenamittbena! Drog på badet med fyra fina b-rudar nu efter skolan. Blir dock så häääär trött och jag känner mig, ursäkta att jag svär, jävligt äcklig såhär i efterhand. Nu sitter jag och läser bloggar och jag blir en aning stolt när jag ser att alla uppdaterar. Förresten så är jag så himla galet less på den som kommenterar i mitt namn på andras bloggar. Den som gör det är störd och kan sluta upp med det! förlåt men jag blir bara såå less.

Nu ska jag ta och titta lite television och så tänkte jag faktiskt fixa till lite här på bloggen. LATERO

joho aha nehe mhm jaha vadå ok då kör vi


nellys tolkning av mig..

om sanningen ska fram

Tumblr_la8zvv2ioe1qcjybro1_500_large
jag tar en alvedon och går och lägger mig. adios!

räkna inte med mig

1
2
3


1. En soet hund
2. Skolan, nellys bild!
3. Bergön!!

fytusan för mitt huvud som bankar sådär.

you want that little bit of love that i've hide inside of me



Hej söta! om ni undrar varför det inte blev någon bloggning under helgen så var det för att den spenderades på bergön. Härligt med lite bastubad + stugmys. Ett plus i kanten var att en bedårande liten hund också befann sig där. Tog också årets första dopp i havet, gaalet kallt.

Nu har bea precis åkt hem och satan så ont i huvudet jag har. Tror nog att jag ska ta en powernap..till. Har redan sovit i typ två timmar idag, ha ha. Okeei, då hörs vi senare. LATERO

kan vi inte bara vara nära för en sekund?

Tumblr_ll3atxhw2h1qft5wfo1_500_large
Jag har fortfarande inte hittat något att ha på mig på skolavslutningen! Denna skolavslutning är ju liksom speciell eftersom jag byter skola liksom! Nåja, jag hittar väl förmodligen någonting! På HK:n levererade jag som vanligt i plätt-stekning, heelt perfekta! Fullkomligt ÄLSKAR att ha hk eftersom jag missar mattelektionen! Okej, nu ska kvällen fortsätta med lite fysik/kemi plugg! Tjarrååå

hey there pure star, lets go way to far

Alltså död åt blogg.se!!! Jag skrev ett inlägg imorse och det står att det publicerades igår vid fem tiden!?!?!?!? jaja, skoldagen har varit braa. Måste skynda mig som attans nu för bussen går på fyra minuter till mamma! PUSSSS 

dance the night away

hej! precis fått mitt håt platinablondt, typ. nåja, jag överlever. Tror jag. Nu sitter jag och ser lite två ½ män, och så får kvällen fortsätta. nödvändigt inlägg föressten...jaja! pusssciao

IKEA SHOP ONLINE



LITE STUFFS FRÅN IKEA SOM SKULE PASSA BRA

charmtrollll


mhhh..charmigt!!

.....



sitter och blir slingad samt hittar några charmiga bilder på elins dator!

the edge of glory


jag och min vän i pitee
Tror nog att jag ska ta och knåpa ihop någon ny header, har ju haft den jag har nu ett tag. Fick precis veta att min ängel till syster har köpt lite sling-färg till mig, så jag kan slinga håret. Pusss på dig!! galet snäll b-rud alltså.

sometimes i wonder if love is worth fighting for, but then i remeber your face


två söta bilder från piteå

Alltså, käärlek till värmen. Gräset är grönt och det har börjat komma löv! Känner lite sommarvibbar. Det är trots allt bara en månad kvar tills sommarlovet, och efter sommarlovet börjar vi på sanden. Hur braa!? Nåja.

Jag har faktiskt börjat inse att det är svårt att göra blogginlägg. Det är liksom inte bara att rafsa ihop lite meningar och ord. Nåväl, dagen har varit väldigt bra. Skratt i grupprummet med fem störda, kortspel i två timmar i slutet av dagen. Imorgon har vi HK, missar matten och SO:n då. Busiigt! Okej, hadet!

i like your face, even if you dont


bara för att jag älskar elins effekter på hennes dator
Godmorgon! har såå mycket tid på mig idag så jag tänkte att ett inlägg inte skadar. Just nu sitter jag och kikar på the voice, vilket förövrigt har blivit kasst. Okej, nu ska jag äta nån fet frukost! pusss
(gjorde detta inlägg på morgonen klockan sju, men det hamnade långt ner bland inläggen, + att det stod att det var gjort någon gång vid fem tiden, så jag ändrade det till 07:15, MEN DET VAR EGENTLIGEN INTE ETT TIDSINSTÄLLT!)

jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in


i piteå, vrid huvudet! btw, jag är het.

Bara för att jag är så häääääär snäll gjorde jag ett tidsinställt åt you guys. Skoldagen har väl säkert varit jättebra med en massa skratt i grupprummet, vad vet jag. Men en sak vet jag, att jag inte har något att ha på mig på skolavslutningen. Kan inte H&M eller nån affär ta och heva ut lite heta kläder i affärerna i skolavslutnings tider!! Nåväl.

infect me with your love

tar en bloggpaus, vi hörs när jag har hittat den. Bra, tack hej!

hej jag är tjejen som vill ha en systemkamera

från och med imorgon kommer det inte bli några inlägg, och jag orkar inte göra några tidsinställda. Kanske ett tidsinställt med ett collage med kläder eller något sådant. Okej nu vet ni det, tack och hej!

du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

ahmen hej! måste först av allt påpeka att jag älskar vädret, regnet öser ner och himlen är grå ♥
På skolan har jag som vanligt levererat i bluff, varför är jag så bra...? Massor av skratt i bibloteket med bea och nelly idag, ha ha ha. Ni är bäääst!

Så, skoldagen var great i slutet av dagen, satt och lyssnade på veronica maggio, älskar b-ruden. Blir nog en aning tjatigt nu eftersom att jag säger det i varenda inlägg typ..okej! nu ska jag ta och se lite tv, senare ikväll åker jag och bea till staden för att inhandla lite gott till imorgon. Tjarråå

veronica maggio - satan i gatan

jag tycker att du är söt



elins dator, hihi busigt!

vi kommer alltid ha paris


sätter mig och kikar gårdagens big brother avsnitt! ha en bra kväll, mina fina!

guess what, i am not a robot

har nyss tryckt i mig cheesecake + kladdkaka. Jag måste åka ut och jogga någon dag, verkligen. Om ni inte visste det älskar jag H&M med hela mitt hjärta. Ska nog ta och beställa hem lite, busigt! men spotify! FYTUSAN FÖR DET!

så grymt taggad!


!! FEEEETTTT

its a good thing tears never show in the boring rain


Inhandlat en jumpsuit och ett par jeansleggings idag. Känner mig ganska stolt faktiskt, brukar aldrig hitta något i boden, typ. Ganska storslaget. Om typ några veckor SKA jag åka till luleå. Kommer faktiskt inte eka tomt i plånboken om några veckor så det passar bra! Eller så ska jag nog ta och beställa hem från H&M. Nåja!

Skoldagen har varit väldigt toppen, HK på morgonen, och då slapp jag både matte lektionen + lite av SO lektionen. Awesome! okej, nu väntar käk. adios!

 

satan i gatan


snälla bli min ikväll

maybe you should try to eat makeup so you can be pretty on the inside


167965_191693294179212_162399970441878_822949_2585355_n_large
Hej söta! förlåt för att jag inte bloggat, men jag har verkligen ingen blogglust, och det blir bara tråkiga och ointressanta inlägg då. Måste passa på att gratulera min syster som fyller arton år idag. Grattis! Hon har fått en dator, och nej jag är inte avundsjuk. Vill ju förtusan också fylla år!

Idag har varit en ok skoldag, jag och nelly briljerade lite i cirkus på rasterna. Måste tilläga att alla pöjkar i klassen är helt störda, ha ha. På lördag åker jag och världens bästa klass till piteå på klassresa. FETT!!! måste förövrigt få tag på en USB-sladd, blir mycket weheartit bilder nu.

jag älskar när du ler sådär, som bara du kan

Tumblr_lkkydzlya61qjb0cko1_500_large
Tumblr_ldqozczncw1qf47gro1_500_large

mitt hjärta blöder

bildbrist
åhhh..puss på fröken maggios nya låtar vaa!
Hej fina! Förlåt för att jag bloggar kasst. Har inte en sekund över just nu..Röjde i mitt rum när jag kom hem från skolan, sedan hjälpte jag min fader att måla ett skåp så just nu är hela jag vit..mhh, charmigt! Sen blev det ju inte bättre av att min syster kletade färg över hela mig heller. Nåja, nu ska jag ta och dammsuga, så duktigt är jag liksom.

hardcore superstar


Hej! Förlåt för att jag inte har bloggat, men har gjort en massa andra ointressanta saker. Imorgon är det skola igen, orkar verkligen inte..Tar mig typ inte ur sängen på morgonen! Vi har dock kompledigt imorgon och slutar kvart i ett, SKOENT! Tror faktiskt att jag cyklar till skolan imorgon, motion ni vet. Dagen till ära, jag har tvättat mina converse. Ohmygod, dom var så skitiga så dom blev skabbiga, typ. Okej, nu får ni ta och ha en bra söndagskväll!
RSS 2.0