Halsring.

Halsring Fairy Silver i gruppen Smycken hos Style by Tyra AB (AND8)
Åh, jag är verkligen supersugen på att klicka hem en sådan här halsring från style by tyra. Endast åttionio kronor går den på...Hm, vi får se hur jag gör!!

Dear heart, why him?


Ego pics för hela slanten.
Goddag snyggingar! Efter jag kom hem från att ha vandrat på stan i någon timme så gjorde jag något mycket välbehövligt och duktigt; nämligen dammsög, dammtorkade och plockade undan lite saker i mitt rum. Investerade ingenting i stan, att det aldrig ska finnas några snygga kläder i denna stad!! I övrigt tycker jag inte boden är så hemskt, vilket jag hört många gör. Men just kring kläd-fronten så är det dubbla minus, verkligen. Tackar gud för att dom ska bygga en ny galleria med en massa affärer som vi åker till luleå för att handla i.

Nåja, slutsnackat. Ska sätta mig tillrätta i soffan nu och ta det lugnt. Ha det super, au revoir!

I woke up tired of life.


Hej snyggos! Som ni kanske förstår redan så kommer det bli riktigt bildsnålt denna vecka. Men ni får helt enkelt klara er med webbcam bilder inte sant? Iallafall. Solen skiner ute och på ett tag ska jag trampa till bussen för att åka till stan med två stycken snygga vänner. Har inget speciellt ärende att utföra utan ska mest trampa omkring där, ska dock försöka hitta några läckra fjäderörhängen. Nåja! Tiden går allt för fort, måste hinna fräscha upp mig lite. JAG ÅTERKOMMER!

Let's make this quick and simple. I HATE YOU.



Istället för att ligga i soffan och trycka i mig en massa onyttiga saker så sitter jag nu och smäller i mig en massa frukt medans jag pratar med ebba. Gråter även en skvätt framför skärmen ungefär, så glad är jag just nu. Ha-ha, nåja. Nu ska jag se en film i min ensamhet! Ha det superduper, vi hörs imorgon! blöt puss

The scars you cant see are the hardest to heal.




Detta har gjort min kväll. Tänk vad webbcam kan hålla en stimulerad! Och ja, håller med om att jag är charmig som tusan. Nu ska jag lägga mig i soffan och ta det lugnt, imorgon blir det en visit till staden med min fina carolina, och på onsdag blir det förhoppningsvis en myskväll med mina bästa vänner. Ja tack!!

PS. EBBA JAG KOMMER OCH GÖR MITT KÖP NÅGON DAG I VECKAN TACK!

Grab somebody sexy tell 'em hey


Godkväll läckerbitar! Bestämde mig att börja blogga nån dag tidigare, är ju en aning efterlängtad (skämt åsido) hör jag. Nu har jag iallafall gått och fått lov, väldigt välbehövligt och efterlängtat. Veckan som gått har varit så otroligt jobbig kan jag meddela, prov och läxor hit och dit.

Som ni ser så har jag fixat och trixat lite med bloggen under dom dagar jag inte bloggat. Tycker det är så himla fint med fjädrar! Måste köpa ett linne eller något smycke i form av en fjäder/med än fjäder på. Under lovet måste jag dessutom åstadkomma ett besök till luleå, deaar god har verkligen klädbrist just nu! Okej hörni, är ni nöjda nu? Hoppas det. Ha det superduper bra så hörs vi senare. Adios amigos!

Bloggpaus.

Haha jo jag vet. Men jag orkar inte blogga nu, seriöst talat. Kommer tillbaks på en vecka eller två, ha det greaat.

It is time to face the truth.


Hej! Som ni märker så blev gårdagens bloggande likamed noll. Orkade inte med att börja knåpa ihop något inlägg bara! I lördags hade jag iallafall superkul, gjorde amerikanska pannkakor till frukost, nötte ut skolkatalogen och sist men inte minst plinkade jag på gitarren mitt i natten så alla blev lite små sura på mig och ja..blev några blåmärken rikare! Super trevligt alltså!

Idag är jag inte i skolan eftersom min hals värker och är förkyld, så sitter just nu och kurerar mig med halstabletter och tittar på top model. Nåja, ska dränka mina sorger med te nu..Adios amigos!

För vi alla lever med känslan att falla.


Hejsan! Slipat lite på det yttre ett tag och är nu klar och har även fått mig lite mat i magen. Brudsen kommer på cirkus en timme. Var ett tag sedan vi alla gjorde något ihop så det ska bli mycket trevligt! Just nu sitter jag och slamsar med ebba på facebook och så vidare. Okejokej hörni, vi hörs senare. Tror inte det blir något mer inlägg ikväll, så pusss.

Du ljög fan bättre än delfinerna simmar.


Hejsan! Anlände just hem från mamma. Hade fredagsmys bara! Och när jag vaknar vad är det då jag ser, om inte snöflingor som singlar ner mot marken. En aning tidigt kan jag tycka, men kan inte heller låta bli att tycka att det är lite små mysigt.

Nåja! Ikväll kommer somsagt fyra fina fiskar hit och övernattar, får se vad vi hittar på. Antagligen något galet he-he. Okejokej, ska duscha och fräscha upp mig nu. Ha det super, jag återkommer.

i cant take my eyes of you


Godmorgon! Tog en bloggpaus i några dagar för jag orkade bara inte med att blogga, och kan säga er att det var oerhört skönt att vara borta från bloggen i några dagar. Men som lovat så skulle jag blogga idag! Fredag idag, veckan har barat runnit förbi och jag är lyckligare än någonsin. Efter skolan idag åker jag till min kära moder och sover där, och imorgon blir det myskväll med mina fina fyra vänner. Hur bra som hellst i mina öron.

Nu ska jag äta frulle, packa väskan och sådant. Så vi hörs imorgon. Kisses

rest in peace





rest in peace fina plast mobil! <333333333333

orkar inte blogga nu, kommer tillbaks på typ fredag. Så ha det gott!

.

Telefon helvetet funkar inte. Nu ska jag gå och gräva ner mig i en grop och aldrig komma upp. hejdå

FUCK LIFE!!


Hejsan! Denna dag har nog varit allt förutom bra. Är så sur just nu så jag bara vill slå till någon, eller ja. Är mitt eget fel egentligen att jag är sur, min mobil är typ sönder. Touchen funkar inte, åh vill bara lägga mig ner och dö. Har aldrig någonsin varit såhär sur, orkar inte blogga..Jag vet inte vad jag ska ta mig till hoppas till tusen att den börjar funka igen annars tar jag livet av mig.

Happiness only real when it's shared

Blogg.se strular och det går inte att ladda upp några bilder men ni överlever hoppas jag. Har ägnat mig åt viktigare saker än att blogga idag faktiskt, som att jag har slängt halva min garderob tillexempel. Är ungefär tio procent nöjd med den, hoppas så innerligt att ett besök till luleå nästa helg.

Provade även vinterjackor idag. Alltså, känns som tiden bara rinner iväg, känns som om det var nyss det var tjugo plusgrader varmt och snart så står vintern och bankar på dörren. Tjocka jackor, snö, frusna fötter och trettio minus grader lockar iallafall inte mig särskilt mycket...Nåja. Ska se någon film på fyran nu, sedan gå och lägga mig. Imorgon är det skola, taggad till tänderna...eller så inte.

Back in old days.




Ha-ha, åh ebbzor du är så bra, aj lav jo ♥

I love you man.


Slår på I love you man på datorn  i sällskap av marabou. Helt okej med tanke på att jag är typ sjuk, så ja. Lördags myset kallar! Ha en super kväll, godnatt.

Revenge? No... I'm too lazy. I'm gonna sit here and let karma fuck you up.


Har umgåtts med bea ett tag, hon for hem för någon minut sedan bara. Vi har tryckt i oss glass, skrattat åt talking tom och så vidare. Annars har inget händelserikt hänt, har lagt till lite bloggar i länklistan så ni kan ju ta er en titt på dom. Nu ska jag plocka ur en massa kläder ur min garderob eftersom en ny är på ingång. Sedan får vi se vad lördagen har att erbjuda!

Ha det, adios.

its not about the one who broke you down, its about the pepole thats always make you smile again


Sitter vid elins dator så bjuder på en halv gammal webbcam bild, he-he. Iallafall, god morgon!
Kunde knappt somna igår eftersom jag var så orolig att örhängena skulle fara av/tryckas in i örat eller något annat mindre trevligt. Ha-ha, nojig_tjej_99. Nåja! Idag? Tror bestämt att jag planerade att umgås med bea igår. Vill även fara till luleå mer än allt, fast alla är ju bara upptagna hela tiden. Åh...Jaja, vi får se hur det blir med den saken.

Ska göra mig frukost nu, au revoir!

Sometimes, i'll get a good feeling

Fuck you, skön spotify lista.

He got his hooks so deep in you.


Hej på er! Idag har det varit en super dag faktiskt. För det första - det är fredag och fredagar uppskattas alltid. För det andra, har gjort mig hål i öronen idag! Dog lite när jag hoppade upp i den där stolen och ville mest springa där ifrån men övervann rädslan och fick mig hål! Ska inhandla mig massa korsörhängen, fjäderörhängen och så vidare. Nu ska jag försöka övertala någon om att följa till luleå i helgen och titta på cougar town. adios amigos!

Sommar, sommar, sommar


Helt jäkla sjukt hur jag saknar sommaren, värmen, shorts, sol och bad. Men mest av allt min fina gamla underbara klass från torpis. Dom var världens bästa klass och jag hatar att tänka på att vi aldrig mer kommer att vara en klass. Min nuvarande klass kan gå och ta sig någonstans, fuck den.

Om du inte bryr dig så kan jag presentera dig för mitt långfinger.


Tjugo minuter av mitt liv gav jag åt att panta burkar och plastflaskor, fast är även tvåhundra svenska kronor rikare. Två tummar upp åt det!

Åh, har ingen aptit på livet typ...Varenda dag gör jag samma dag - pluggar, slöar och sover. Är spyless på allting just nu, ursäkta uttrycket. Livet känns dock en gnutta bättre med mer pengar i plånkan, hi-hi. Nu ska jag äta bullar och bosätta mig i soffan framför sol, fest och oroliga föräldrar! Återkommer senare/imorgon.

I was thinking that you and me might end up together


fethet
Hejhej! Veckan har gått ovanligt snabbt och jag är lyckligare än någonsin att det vankas fredag imorgon.
Känns som att det är prov hela tiden och läxor skickas hem på rullande band, skolan tär på kroppen må jag säga! Nåja, har inte tid att skriva någon sorts roman nu, ska och panta burkar och hoppas få några hundringar för det, he-he. Puss!

Gråt inte över någon som inte skulle gråta över dig.


ha-ha, cool_tjej_99
Godkväll puddingar! Är tvåhundra spänn rikare, fytusan hur jag ska shoppa när jag åker till luleå. Brukar aldrig unna mig något, men vi lever bara en gång right? Har ungefär ettusentrehundra, känner mig äckligt rik även fast jag kanske inte är det, haha.

Shit, såg precis på efterlyst om någon våldtäckt som har varit i boden? Jissus, denna staden kan nog inte bli mer störd tror jag...Nåja. Ska ducsha nu sedan gå och lägga mig, imorgon ska jag göra bloggen helt underbar ska jag säga er. Ska ta mig tid åt den för en gångs skull! Okejokej, godnattpuss

Happines hit her like a train on a track


mitt sanna jag
Spenderar min kväll med en massa kassa serier, facebook och försent födelsedags fika. Tråkigt kanske, men ska bli huur skönt som helst att slippa plugga/städa eller göra någonting annat ansträngande. Och ska förresten bli gode skönt med höstlov, ska umgås med mina vänner, sova ut och andra sådana härliga saker som man bara får chansen att göra på lov och andra ledigheter. Nåja! Ha det bra, så ses vi senare.
k i s s e s

Here we go again.


Hej snyggingar! Kommit hem för en liten stund sedan, herreguud vilken dag. Har känt för att bara lägga mig ner och sova hela dagen men har lyckligtvis stått emot viljan. Hade även prov idag, tror det gick rätt bra. Hade pluggat cirkus tio % men somsagt, gick bra tror jag!

Sitter och tittar på  top model nu, sedan kommer lite folks hit och firar mig i efterskott. Bytheway, är super att ha avklarat tre dagar i skolan. Dom längsta dagarna också. Supermegafett! Okejokej, ha det super. adios amigos

Never mind


Slänger in, ett aning onödigt och tråkigt, inlägg såhär på kvällskvisten. Känner mig mindre duktig eftersom jag inte göra så mycket inlägg nu för tiden. Nåja, livet går vidare! Har suttit och förälskat mig i en massa kläder nu den senaste timmen, herregud alltså. Tänk om man hade en miljon, skulle sitta fint va.

Nåja! Tittar på top model nu, sedan börjar desperate housewives så ska titta på det sedan gå och lägga mig i inte helt försen tid, så ha det så bra så ses vi imorgon. Au revoir!

Sometimes it last in love, sometimes it hurts instead


Godkväll! Har haft annat för mig än att blogga idag, som att plugga osv. Känner mig alltid lika duktig när jag pluggar sådär riktigt hårt...Hade lösenord på bloggen sedan igår för jag råkade fucka upp  den helt, men orkade inte fixa den någon nytt så gjorde den nästan precis likadan igen.

Skoldagen? Den var tråkig, men med mina fina vänner vid min sida så går det mesta finemang. Är trött hela tiden, tror det beror på typ kylan eller något, ha-ha. Nåja! Ska titta på americas next top model nu, detta måste nog vara den ändå säsongen tjejerna ser bra ut också, ha-ha..Tyra banks är iallafall onödigt snygg, hihi. Okejokej, later guys!

Fuck off

Blä på allt, mest på att jag inte har några kläder meeeen alltså ja. Ska till luleå bestämmer jag nu, tänker fan shoppa upp alla mina fucking pengar, och ja. Feels good! Vill ha en systemkamera så himla mycket också. Blä

Hur fan kan du spela glad?


Goddag läckerbitar! Var riktigt svårt att komma upp imorse, har sovit hur mycket som hellst i helgen men tog mig upp ändå. Kan också säga att det är ruskigt kallt här uppe i lilla boden, känner mig som en genomfrusen fisk eller något liknande. Inte kul iallafall!

Och ja. Jag vet att jag inte uppdaterar bloggen så bra som jag borde göra. Datorn är för det första nästan alltid upptagen, inte förrens på kvällen kan jag få använda den och då är dt ju kväll liksom. Ska försöka mitt bästa på att göra inlägg så vi får se hur det går. Nåja! Har prov på onsdag så ska plugga lite nu + äta någonting, är helt utsvulten. over and out

Kycklingsallad

Känslan när det plingar på dörren och pizzabudet äntligen kommer med mat, underbart alltså. Så nu ska jag avnjuta en kycklingsallad, hur gott som hellst med tanke på att jag bara har ätiti cheesecake och annat onyttigt idag. Kärlek ♥

Vi är inte sådana som i slutet får varandra


autumn
Goddagens! Är nu tusen spänn, en converse-väska och ett presentkort på fyrahundra kronor rikare. Super om jag får säga det själv. Nu ska jag banne mig ta mig till luleå och handla en massa nödvändiga saker. Jeans, kängor om ni skulle vilja anteckna det.

Nu; pizza med min fina farmor!

Det finns ingenting...


...som värmer lika mycket som när hanna kommer på smeknamn till en ♥
hahaha kalaskung...ok.

Birthday


Godmorgon! Har inte haft någon dator på sisådär två dagar har därför inte blivit något uppdaterande. Ber så mycket om ursäkt för det hur som hellst! Idag fyller jag iallafall år, så kommer en massa folks hit och fikar osv. Super faktiskt!

Igår spatserade jag runt i lule med världens finaste kusin, en ny sjal (som var mycket väl behövlig!!) kom med mig hem. Hade inte så mycket kosing i plånkan men ska återvända till lule inom snar framtid eftersom att plånkan förhoppningsvis innehåller lite mer pengar då!
Nåja. Nu ska jag...sova. Har ingen aning om vad jag gör uppe nu!! later guys

Honey. You're fucked up.


Godkväll mina sköna! Har inte haft någon dator på hela dagen men var faktiskt rätt skönt att inte blogga. Känns faktiskt som att bloggen är ett jobb eller något liknande. På skolan kan jag sitta och klura vad jag ska göra för inlägg och tänker ''detta kan jag skriva om i bloggen!''. Känns en aning stört men så är det.

Iallafall! Dagen kändes inte så farligt lång. Hände dock en massa störda saker idag, herrejesus säger jag bara,  ha-ha! Hade även prov idag och om jag får säga det själv så gick det prima, var faktiskt inte så svårt som jag hade tänkt mig...

Sitter iallafall och kikar lite halvhjärtat på desperate houseviwes. Kom just på att jag fyller år på lördag också, super! Nåja. Nu ska jag borsta tänderna och allt sådant, sedan dra chillet i soffan. over and out!

My biggest mistake wasen't falling for you. It was thinking that you had fallen for me too.

 
Godkväll fina! Har just tagit mig en dusch och pluggat pyttelite inför provet imorgon. Är så nervös som man bara kan bli. Skulle inte förvåna mig om det ställs några frågor där svaren inte ens står på pappret, hm..

Nåja! Sitter och tycker att jag är fjantig i en supergammal, för liten och dessutom uberful pyamas och en handduk i håret. I vissa situationer är jag inte speciellt söt. Speciellt sent på kvällen eller på morgonen så brukar mitt ansikte förvrida sig i lite mindre söta..hm ja. He-he, nåja. Nog om det!
Ska dra chillet i soffan nu och vänta på svenska hollywood fruar ska börja. Ha det gött, laaater

They say bad things happen for a reason, but no wise words gonna stop the bleeding.



Goddag kära vänner! Har inte haft någon tid att blogga då jag umgåtts med bea på direkten när jag kom hem från skolan. Skoldagen har varit helt okej, gått blixtsnabbt och hade inte så seriösa lektioner så det var great! Kommer nog säga annat imorgon då jag har prov + långdag. Stort minus med att gå på högstadieskola är helt klart dessa långa dagar.

Nu, ska jag gå och duscha sedan ut på äventyr. Adios amigos!

I'm not stupid anymore


H
aha, no-lifer som jag är har jag suttit och tagit webbcam bilder, tryckt i mig tre stycken mackor och tittat på  en massa gamla bloggar som jag har haft. Nåja. Rätt skönt avslut på kvällen iaf! Orkade inte plugga något inför provet, kommer gå kasst om jag känner mig själv rätt. Har inte pluggat så värst mycket och får alltid blackout när det kommer till själva provet. Nåja! Får hoppas på det bästa. Hade tänkt göra om bloggen lite nu eftersom att jag är sjukt trött på dess utseende just nu.

Ha en bra kväll, puss.

Be young, be stupid, be reckless


Hejsan! Har inte haft någon dator eller ens varit hemma på hela dagen, har inte kunnat blogga på hela dagen därför. Har ändå inget speciellt att dela med mig av, he-he. Måste även tilläga att helgerna går supersnabbt. Hade suttit fint med ett lov just nu, är faktiskt hela fyra veckor kvar tills höstlovet. Fet tumme ner, undrar gravt på hur jag ska klara mig...Nåja!

Vill hur som hellst fylla år nu, ett besök till luleå är faktiskt mer än behövligt just nu! Nåja. Ha det super, så hörs vi senare. over and out!

Varför vill du stå med mig i regnet?


Hejsan! Har varit strålande bäder idag såhär första oktober så gick ut och lekte barnvakt med min syster samt knäppte lite höstkort. Nog hade det varit super med en systemkamera just nu. För min mobilkamera räcker faktiskt inte i längden...Den är urkass och jag älskar att fotografera, speciellt nu på hösten så finns det ju miljoner saker att fota meen somsagt. Det går knappast att uträtta några underverk med den skitkameran!
Nu ska jag och trycka i mig maxmat. Hur fett som hellst!!

Humor


Ha-ha, precis sådanthär jag skrattar åt. För att komma till det roliga så trycker du bara till 0:30!

don't you dare remember me when she leaves you


Har suttit och kollat på gamla bloggar och gamla inlägg från denna blogg. Ha-ha, alltså. Jag skaffade min första blogg när jag gick i tvåan, ohmygod säger jag bara! Var en aning stolt över den, tyckte jag skrev bra och allt sådant. Och nej, ni kan glömma att jag säger vad den heter, he-he.

Annars? Har inte gjort något som är värt att skriva i bloggen sedan inlägget där nere. Eller, har gjort en önskelista till min födelsedag och gjort den som skrivbordsunderlägg här på datorn så alla ser vad jag önskar mig, ha-ha. Det är fritt fram att kalla mig störd! Okej, ha det super. Puss!

Let's make better mistakes tomorrow



Godmorgon! Tog mig tid att ladda in en massa bilder på datorn så jag har några på lager, he-he.
Första oktober idag och hur bra väder som hellst, känns helt okej ändå med tanke på att jag blir ett år äldre om sju ynka dagar. Helt okej alltså!

Nu tänkte jag sysselsätta mig med att läsa bloggar sedan gå ut i detta vackra väder med min syster! later
RSS 2.0