♥♥♥

Hejhej, ville bara säga att jag har världens bästa syster och jag kommer sakna henne supermycket när jag kommer vara ifrån henne tre veckor...♥

sunshine


arkiv
ut och jobba på brännan, tjugosju plusgrader, mer än fett!

i promise you this: no matter who enters your life, i will love you more than any of them

Godmorgon! Suttit och pratat med nelly i sjutton minuter, om det är någon som har humor så måste jag säga att det är hon! Annars har min morgon varit rätt livlös. Suttit och tittat på top model och ätit dubbelmackor, och blivit ihjälskrämd av denna dator. Satt och kikade på tv och så hör jag ''avstägnings ljudet'' från datorn. Jag gick och kollade, och då var den plötsligt avstängd. Då gick jag tillbaka och så hör jag hur den slås på igen, kollade igen, och den var på. Vet inte riktigt vad felet var, men läskigt var det! jaja.

Har märkt hur uruselt jag har börjat blogga, och tro mig, det syns på statistiken. Ska bli något skönt att lämna bloggen i tre veckor! nu ska jag ut i solen, puss

that lalala

Hur Svarar du i telefonen: hallå
Gör du när du är kär i fel person: har aldrig varit det :s
Tycker du om gul-bil-leken: vet inte..tråkig?
Mycket pengar har du i plånboken just nu: 1575 svenska riksdaler!
Mycket är klockan: 20.53
Många kontakter har du på msn: vet inte, är inte inne på msn
Var spenderar du en regnig dag bäst: ser fiiilm eller umgås med nån fin
VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? elin, okii
Ringde dig senast? mamma
Vill du kasta en sten i huvudet på? ingen tror jag?
Saknar du mest just nu? typ ingen
Ska du träffa imorgon? ebba!
Sov du med senast? eliin
Vem fick du senast sms av? hanna

JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: mjo
Gråtit en hel natt: nee
Druckit så du spytt: ha ha ha, nej.
Åkt vattenskidor: nej
Åkt rullstol: HA HA, jaa.
Gjort en bakåtkullerbytta: vet intee
Köpt lösgodis för över 50 kr: men jaaa!
Haft träningsvärk: ja
Önskat att du var det andra könet: nää
Sett din kompis i rosa kanindräkt: HA HA, nä

KOLLA DIN MSN - KONTAKTLISTA
Har du kysst nr 7?
emma nordberg, neeej
Brukar du vara med nummer 19?
ida jonsson, ibland typ
Gillar du nr 14
Hanna andersson, mjo
Är nr 21 din bästis?
linnea jakobsson - åhl, självfallet! :-) ha ha ha
Är nr 18 ngn sötnos?
pappa, jaa. HAHAHAHA
Älskar du nr 16?
hanna nilsson, ibland! :) hehehe
Är person nr 9 den du kysste senast?
emma oscarsson, nä
Var du med nr 28 idag?
mis andersson, nee
Går nr 25 i samma klass som dig?
linnea nilsson, gjorde det från ettan till femman!
Har du sovit hos nr 10?
mig själv, jaao :)
Har nr 5 en likadan mobil som du?
elias eriksson, naae
Är du kär i nr 50?
william nordberg, näe
Har du kysst nr 20?
johanna bergenstråhle, nej

om jag har kul? ohyes

älska mig

shit vad glad jag blev nyss. Man kan tydligen se filmen älska mig i sex delar på youtube! fett alltså. Nu ska jag sätta mig tillrätta och kika på det.

ps! om ni också vill se det, sök då bara på ''älska mig del 1'' och sen ''älska mig del 2'' osv.

visst du kan rycka på axlarna, spela ball, men fast du tycker du lyckats vet jag iallafall


bergöön
Hej! Känner mig fruktansvärt äcklig och uttorkad efter tre timmar på björknäs badet. Men, kul var det. Vet dock inte om det var det klokaste jag gjort att fara och bada när jag hade sjukt ont i halsen. Hmm..nåja, det har gått över nu, och jag hoppas innerligt att det inte kommer tillbaks!

Det är typ trettio plusgrader ute, så jag tycker faktiskt inte att det passar sig att sitta inne och stirra på skärmen. Vi hörs sen, imorgon blir mina sista inlägg på tre veckor! shit. Jaja, vi hörs sen vaa

what are words when you really dont mean them when you say them?


steker lite på bergön
Känner mig lite små-stolt. Gjort en massa saker idag, bland annat krattat några jäkla löv som sticks. Nu har jag iallafall belönat mig med bullarna som jag och mamsen bakade igår! mmmh. Solat cirka en microsekund idag vilket inte lönade sig, hade gärna blivit iallfall två nyanser mörkare! Men det tar npg sig när vi åker mot halmstad och dom ställena. Ska tydligen bli toppen väder, tummar upp!

maybe you should try to eat makeup so you can be pretty on the inside, bitch


bikbok levererar! har du tvåhundra spänn så blir både underdelen och överdelen din.

it's not the same without you around

Godmorgon! åh, jag vet att jag bloggar dåligt och allt det där. Inga bilder, tråkiga, korta inlägg. Men jag antar att det är den här tiden på året. Orkar inte skriva någon längre novell nu men några ynka meningar kan jag väl skrapa ihop.

Igår slaggade jag hos mamma, pappa kom och hämtade mig vid nio med hans moped. Ha ha, måste säga att det var läskigt, men ändå svinkul. Nu är det riktigt hett ute och jag försöker få med mig hanna på badet men hon svarar inte på sms. Nåja, nu ska jag äta lite frukost, LATERO

it's a good thing tears never show in the boring rain

Godmorgon! Väcktes av att satan i gatan spelades alldeles för högt ur mobilen. Självklart var det bea som ringde, vilket jag inte svarade på. Nu behöver jag dock prata med henne mer än allt. SÅ RING MIG BEA!

Nu ska jag gå och fixa mig lite, sedan tar jag bussen in till mamma. vi hörs, puss vaa

the things that dosen't kill me only makes me stronger


God afton! har suttit och pratat med ebba på facebook om halmstad och alla dom ställena. Bara fem dagar kvar nu, tagga tagga tagga!! Om jag känner mig själv rätt kommer nog hela garderoben att följa med, he he. Nu ska jag avsluta kvällen med en kass film och sedan återstår det att se vad jag hittar på. Imorgon åker jag iallafall in till mamma och bakar bullar, hihi. Vi hörs imorgon, bratackhej!

i miss how close we were


Umgicks lite med mina b-rudar i några timmar innan jag cyklade hem i värmen. Måste säga att det uppskattas att solen skiner istället för att regnet öser ner! Fick förresten veta klasserna som vi ska ha till hösten idag! fick vara med mina två töntar hanna och carro. Mer än bra, faktiskt.

Nåja! Bara så att ni vet så krånglar blogg.se (as usual) så det går inte att ladda upp bilder, för min del iallafall. Nu ska jag gå och packa, för imorgon bär det iväg till bergön. Det är ju midsommarafton imorgon! (tror jag? vet inte om det är onsdag eller torsdag..) kommer inte kunna blogga imorgon eftersom att vi åker vid nio typ. Inte på hela helgen ens. Okej, vi hörs sen. LATERO

i don't want to be just another memory

Hej! Spenderade en liten bit av kvällen med två fina personer. Älskar er och eran humor, ha ha ha. Imorgon så blir det kanske att umgås igen. Great att ha planer alltså! Nåja, nu ska resten av kvällen spenderas i soffan. Ha en bra kväll!

tänkte bara svara på ett sms från dig ebba, om du nu läser detta. NEJ jag har inte örhängen :) kan inte svara på ditt sms eftersom jag har slut gratis sms + pengar ;)

finbesök

får besök av bea och carro snart. Wohoo, nu blev min kväll plötsligt bättre.

music is my boyfriend

Hej! Eftersom att jag har gjort ingenting idag så finns det ingenting att skriva. Nu ska jag spela spel på spela.se. HHIHI, cool tjej jaaa.

iiiich

förlåt för mina korta tråkiga inlägg men jag vill åka bort nu! puss

jag har ju lite kuul


Jag var lite rastlös

dessssssie


låter lite som om hon läspar faktiskt. Nä, inte bra var den. Fast okej bättre en kissies.

i miss the lips that made me smile


ssssoet
Godmorgon! Riktigt skönt att sova till tolv idag. Känns dock mindre skönt att sova bort halva dagen. Nåja, det spelar egentligen ingen roll när jag ändå bara kommer sitta hemma och inte göra någonting av sommarlovet! Fast helt o-stimulerad (fränt ord, vet inte om det är i rätt samanhang men..) kommer jag inte vara idag! Jag och elinn ska spatsera till ica och hämta ut vårat paket från H&M! Men efter det gör jag inget, b o r i n g. Jaja, vi hörs sen. adioss

00:07

god afton! sitter för tillfället och ser på gamla BB avsnitt, som slutar nu. Har noll att göra och jag är inte ett dugg trött. Gaaah, är ensam också. Nu ska jag ta och göra någonting vettigt, som att sova tillexempel.

free your mind


Hej! åh vad jag har köpsug. Vill beställa en miljard snygga ringar från stylebytyra, men ack. Det får vänta! måste verkligen spara. Vill ha en kamera typ hundratio procent, om inte mer. Nåja, kvällen ägnar jag åt att titta på tv och plocka bort lite från mitt skrivbord. Har nämligen hällt ut alla mina neccesärer på bordet när jag letade en ''ögonskuggs-borste'' eller vad det nu heter. Okej, vi hörs typ imorgon. LATERO

tävling

jag är med och tävlar på denna blogg, klicka här för att komma till tävlingen!

a little piece of nothing


En salig blandning av lite småsnygga saker.

angry birds på riktigt


he he, tyckte detta var lite småfränt. Måste bara ta mig en funderare om det är på riktigt, he he he. trögfattad ohyes.

pretending that feelings arent there doesn't make them go away


p i t e å
Hej! Nu har det regnat i ett dygn, mer säkert. Jag lovar att inte klaga om ryssvärmen kommer tillbaka och värmer upp våran lilla stad. Förstår ärligt talat inte vars den tog vägen. Fast en sak jag tänker klaga på är att ni kämpar på lite dåligt med blogresponse-frågorna. Kom igen nuuuu, jag älskar att få frågor ju.

Idag ska jag vara så festlig att jag bara ska sitta inne och troligen ruttna bort. Sitta och beskåda vädret kanske, ha ha. Okej, vi hörs sen. Puss!

ha ha ha, hanna tror att hon äger mig....

i wonder if i ever cross your mind


men nååå så fina
Hej! Dagen har tillbringats i soffan, framför skärmen och i sängen. Gjort absolut ingenting och det är svin tråkigt. Ska bli så himla bra och få vara borta tre veckor, verkligen. Eftersom att jag ska vara borta då så kommer jag inte uppdatera på tre veckor, påminner jag er bara. Jaja, galet tråkigt inlägg detta blev.

till nelly!

nelly....du får ett litet svar på kommentaren om sex and the city. Ja, dom är utomlands men inte i mexico. Dom är i abu dahbi (eller hur det nu stavas) i tvåan. Jag frågade om dom var i mexico i tvåan, och du ba: jaaaaa. men nej. Så owned tillbaks, ja tack!!

nelly, snälla. Lär dig stava...

DET STAVAS UGLY!!!!! INTE AGLY, HAR DU NÅ IQ ELLER!?!?!?!?!?!?!?

tyra banks show

sitter och ser på tyra banks show. Det var en tjej som hade ett födelsemärke vid läppen typ, och hade var gift med en kille i fyra år. Och hon tyckte att det där födelsemärket var så fult att hon inte hade visat det på fyra år för hennes ''man''. Hon hade alltid på sig smink, när hon skulle sova på kvällen, när hon duschade så sköljde hon inte ansiktet ifall att hennes man skulle komma in. Aldrig var hon utan smink. Så ja, när hon visade födelsemärket var det ingen som tyckte att ''shit vad fult''. Det är sjukt hur personer kan oroa sig för saker som inte ens syns/märks.

well, i guess happiness is expensive


har lite smått bildbrist...
Pappa väckte mig alldeles för tidigt (det vill säga kvart över elva) ur min skönhetsömn, vilket inte uppskattades. Han påstod att jag hade sovit för länge, men det är ju för sjutton sommarlov!! nåja. Regnet öser på ute och det är typ tio plusgrader ute, gaash. Vill bara bort från boden och åka några mil söder ut där det är några grader varmare. Okej hörni, vi ses senare. PÖSS

that split second where you forget why you are laughing, and it makes you laugh too

Hej! Just sett klart sex and the city the movie. Också just ätit middag, bestående av dubbelmackor. Mycket näringsrik middag, helt klart. Nä men, ingen av oss var speciellt hungrig. Känner mig måttligt avundsjuk på alla som skriver på sin blogg att dom ska på rix fm-festival. Jag vill också höra massa snyggingar sjunga juuu. Nåja. Nu ska jag och elin slå på sex and the city två. tjarrrå

okej kommentaren

ha ha ha ha, jag kan inte bry mig mindre.

nähe joho aha

Nu ska jag vara mycket duktig och byta lakan och sådant. Sedan ska jag vara mindre duktig och gå tillbaks till skärmen.

so put it on me


Hej fina! Dagen tillbringades på ikea och på resturang, natten tillbringades hos mamma. Därmed ingen bloggning. Seg som tusan eftersom att jag sovit fruktansvärt dåligt. Vänt och vridit mig i hopp om att hitta en skön ''sovposition''. Hittade massor på ikea, men när jag väl tänkte efter så hade jag noll plats i mitt rum för nya saker, så det blev inget investerat för min del. Gash, om jag vann en miljon så skulle jag direkt göra om mitt rum. Nåja, nu spårar jag in på helt onödiga och tråkiga saker. Nu ska jag kika bloggar, puss

IKEA

Godmorgon! alldeles strax bär det iväg till ikea, mest för att kolla bara. Vi hörs om några timmar, ha det bra. PÖSS

marabou


gjorde en ny header bara för att. Kändes lite mer som jag när jag hade bara en bild. Nu ska jag iallafall sätta mig och kolla på lite television i min ensamhet, lugn men braa fredags kväll bara.

18:21


alltid lika sööt
Hej! just ätit lite gomiddag, grillad kyckling och fetaost sås, mummaaa. Nu ska resten av kvälln spenderas i soffan med marabou. Puss, ha en bra kväll!

want


lite saker som gärna skulle inhandlas. Nya smycken, converse och allmänt heta kläder. mmh

party rock anthem


cuteee
hej! sitter här och försöker få på en kamera om jag har fått av elin. Jag tror nog hoppet är ute men jag MÅSTE få den att funka, helt seriöst. Sitter också och kliar på ett förbaskat myggbett som jag har lyckats få under foten..ah mitt liv är jobbigt just nu, ha ha ha. Nåja!

Spatserade runt på stan en kort stund med elin, funderade på varför det aldrig finns några snygga plagg i våran lilla stad. Även om det funnits hade jag inte köpt, sparar som sagt. Fast den tjugosjunde anländer min hem-beställda bikini, men det får bli mitt sista köp. okej, nu ska jag trycka i mig lite mat eller något. adiosss

is what you're living for worth dying for?


Ha ha ha, bjuder något fruktansvärt.
Godmorgon! Kan inte beskriva hur skönt det är att vakna utvilad. Mhh, rena rama himlen om jag själv får säga det. Nu, eller snart ska jag följa elin till staden men efter det har jag inget planerat. Så hör av er!! Jag tycker faktiskt inte att det är passande att sitta framför skärmen en hel dag på sommarlovet. Även fast vädret suger. Nu ska jag fixa mig, vi hörs senare. CIAO!

ungefär ett år sedan





detta hände för ungefär ett år sedan. Checka sminkningen på bea och carro på första bilden, hur stolt var jag inte efter att gjort den balla sminkningen? ha ha ha. Gud alltså.

and so it goes


Hej snygga! Hemkommen från hanna nu. Vi tog en massa bilder, pratade och bloggade. Trevligt, som vanligt.
Har blivit smått frustrerad på denna dator. Måste ta mig tid att radera, kan tänka mig att det är det som gör den så förbaskat seg. Har en massa onödiga bilder från när jag typ gick i tvåan och var medlem på ''stallet.se'' ha ha. Nu ska jag äga ut en busig tjej i sms, vi hörs. adios! 

i said he is mine, just becuse i can





lite småroliga bilder sådär.

två bilder


qwertyuiopå


Hej! Är med hanna just nu, vi sitter och pratar bara. Hittar en massa roliga bilder på hennes dator som jag funderar på att ladda upp senare. Mycket trevligt! nu ska jag vara lite social, pusss!

godnatt.

tar och säger godnatt, såhär tidigt, jag vet. En aning trött bara! Kommer nog knappast gå att somna, tänker bara på första juli. Shit alltså, godnatt.

;*

goosh vad jag längtar till första juli. Nu låter jag som en femåring typ men gaaah! Om ni inte vet vad som händer då kan jag ta och tala om för dig att jag ska på en liten husbilstripp med ebba till halmstad och massa andra ställen. Taggar speciellt för att gå på ullared, ha ha. Det finns typ converse väskor, adidasjackor..ja typ allt. Kommer bli fettmegagrymt alltså. Tusen extra + till att åka husbil och få vara med min bästa kusin i tre veckor! ♥

two steps back

kom på mig själv med att alltid skriva dryga sms. Ändå är det lite små kul när man hör mobilen plinga och ett litet småsurt sms kommer upp på displayen; ''Drygt svar..'' maha. Nu ska jag avsluta denna otroligt roliga dag med soffmys och kanske något minre nyttigt trillar ner i magen. heidå

äter soffor


gooosh så sjukt. Såg på youtube ''my strange addiction'' det är helt sjukt hur konstiga personer det finns. Endel äter glas, äter cigarett aska, äter toalettpapper osv.

i used to trust you but then i realize i was living in a lie


Hej snygga! Spenderat hela dagen med ebba hemma hos henne, great! Badade och tog kort med hennes underbara nikon. Mmmh, bra start på sommarlovet må jag säga. Ska bli såå roligt att få vara med henne i tre veckor i sommar alltså. Nu ska jag gå och prata med min hyperaktiva syster. Adios!

morning


Tumblr_lenvqayk3v1qdwszwo1_500_large
Godmorgon! Vakande upp på den bra sidan idag. Såg att lyste lite småmysigt gult och somrigt ute. Och tja, sjutton plus nu på morgonen är väl inte helt fel. Hoppas nu bara på att det blir varmt, vill verkligen till alder. Okej, nu ska jag käka lite frukost. Vi hörs sen!

what the hell


ha ha, stencoolt.

jag är namnet som du har på armen

arkiv
Hej! Latat mig hela dagen, bloggen glömdes helt enkelt bort lite. Kan nog vara så att jag är tidernas lataste person, men det lever jag med i sådana fall. Har precis beställt hem en bikini från H&M, som gick för en billig slant. Från och med nu ska det sparas som tusan, vet att jag kommer bli löjligt glad sedan om ett sysådär halvår över att jag sparat. Nu ska jag göra fred mellan några land eller något liknande, adios!

whats my name?

Hej! Det var talat om att åka till skolan och umgås med klassen för sista gången men jag funderar på om jag ens orkar. Fast egentligen har jag ju inget annat viktigt för mig, får se hur jag gör. Nu ska jag ha trååkigt, puss

natti.

12692dj_large
Går och lägger mig i brist på annat. Vi hörs imorgon, godnatt!

i could really use a wish right now

Goddagens! En snabbvisit till nelly är ju ungefär vad åstadkommit under dagen. Inte för att det var dåligt eller tråkigt att sitta och läskas åt systemkameror men det hade varit härligt att göra lite mer. Om det bara hade varit bra väder..gash. Anyway. Har funderat lite och kommit fram till att jag nog ska spara till en digital kompaktkamera. Typ en lumix eller en fujifilm. Kommer få spara i miljarders år om jag ska spara till en systemkamera. Dom är typ exakt lika bra och dom ser nästan likadana ut. Dom är bara en sisådär 2000 riksdaler billigare! För det skulle ju inte vara helt fel med en sådanhär ↓
Panasonic Lumix DMC-FZ45

at nelly

hej! sitter hos nelly nu. Nu vill hon blogga så ses senare. Puss!

I'll never get tired of you


usch. nelly var söt, jag såg lite ihoppressad ut typ!
Nu ska jag fräscha upp mig, sedan styr jag kosan mot nelly. Vi ska titta på systemkameror, ha ha ha. Vi hörs senare, puss!

There are certain people who are not meant to fit in your life, no matter how much you want them to


skolavslutning! observera att jag är låång.
Godmorgon! Känns ungefär så häääär härligt att få sova hur länge man vill på en måndag. Igår låg jag och nelly och smsade hela kvällen och bestämde att vi båda ska spara till en systemkamera. Vi båda vet nog också att det inte kommer gå. Nämen. Jag ska inte köpa någonting, seriöst. Om jag så måste spara i 215435123487456 år så tänker jag göra det. Fast jag måste bara köpa en bikini till sommaren först.

solsidan

kikar solsidan och sedan blir det soffmys! ha en bra kväll! ;-)

i didnt change, i found myself


lite småsnyggt sådär. Vill föressten ha nya converse!!

next time so say ''forever'' i'll punch you in the face


soet tjej på alder!
Goddagens! Galet o-händelserik dag. Känns lite smått onödigt att börja gå in på detaljer eftersom det har hänt cirka ingenting idag. Ätit mat + haft allmänt trevligt med min mor. Smörjt in min rygg som har fått sig lite rödaktig färg, mycket stiligt. Inte för att jag kommer visa upp ryggen på länge, det är inte direkt bikini väder ute om man säger så. Den förut blåa himlen har skaffat sig tråkigt gråa moln som nog gör dom flesta på lite småsurt humör. Ikväll ska jag bara bete mig som man ska på sommarlovet: vara uppe halva natten och sedan sova halva dagen. Great!

holding your breath when someone in a movie goes underwater to see if you can last as long as them

Godmorgon! Har absolut inget att skriva om förutom att jag ska till modern min idag. Kommer bli ett megaultrasuper tråkigt inlägg annars, så det är bäst att jag låter bli att skriva någonting.

Analog minolta ♥


HAHAHAHAHAHA, ANALOG MINOLTA!!!! EN SÅDAN HÄR VILL NELLY HA!!! HAHAHAHAHA FYFAN VAD JAG OCH NELLY HAR DÖTT ÅT DENNA URFULA SKAPELSE!

you're a mistake im willing to make


Säger god afton, låter er läskas lite till denna snygging såhär på kvällen.

maaat

grillad fläskfilé, potatisgratäng och pepparsås. Mhhh!

i gave up becuse you never once fought for me


Hej fina! Dagen har varit mer än bra! var som sagt på aldern och jobbade på brännan, kanske lite mer än nödvändigt. Ser ut som en räka nu, menmen! badade också en hel del, ruskigt kallt i början måste jag säga. Jag och carro träffade sedan på nelly och johanna, väldigt trevligt hade jag och nelly. Ha ha ha, jag funderar skarpt och seriöst om hon inte har något fel. Det gäller att passa på att njuta av värmen nu för imorgon, och hela veckan framåt lär det bli sexton plusgrader. Bilden där ovanför ser ni hur kul vi hade, he he. Okej, nu ska denna perfekta dag avslutas med grillat. Mums!

alder!

åker på alder med carro, fett!

i never tried to change you, but the hurt is changing me


haha, i vintras!
Godmorgon! Väcktes av ett galet onödigt telefonsamtal imorse, great! men morgonen blev lite bättre när jag har ätit frukost samt sett en massa snälla kommentarer! Nu tänker jag höra av mig till carro, hon ville fara till badhuset men varför vara inne när det är typ trettio grader varmt? känner mer sug till alder faktiskt! okej, då hörs vi senare. Puss!

swallow your pride


från avslutningen. Ha ha, ser ni hur röda vi var i ansiktet? jäkligt varmt var det. Matildas bild!
Hej! Gash, vad härligt med sommarlov. Jag fattar inte riktigt, men gud så härligt. Ordet härligt upprepas gång på gång. Ska bli så roligt att börja på sanden, mindre roligt att bli minst. Nåja. Jag var asful i håret idag, hade funderat på att göra en fläta i luggen men tyvär är jag inte så flitig. Så jag plattade men det förtstördes av värmen ändå. Nåja! Sista dagen med min underbara klass, känns hemskt. Fick jag välja skulle jag gärna ha den kvar men nu är det inte så det är.

Efter avslutningen drog jag och carro till max och firade med en lyxshake. Sedan har dom senaste 3 timmarna spenderats med henne. Solat, cyklat och haft vattenkrig är lite utav det vi har hunnit med. Nu har jag precis cyklat hem och är sjöblöt i svett. Shit, så varmt det är!! Okej hörni, nu ska jag ta och få i mig lite mat i min redan mätta mage. Ha det bra tills dess, adios

television

nu slänger jag mig i soffan och funderar på hur sjutton jag ska se ut i håret imorgon. pusss

ready to make some noise



bjuder på två bilder, på den första chillar jag på skolan såhär sista skoldagen.

typ sådär sant

life is what you make it

Hej! Var borta hela dagen igår, därmed inget bloggande. Idag har det inte hänt något underverk precis, bara gjort ingenting på skolan. Verkligen suuperskönt! Och imorgon är det sommarlov. Helt sjuukt ju! ska bli grymt fett. Hade tänkt göra hål i öronen imorgon men med tanke på att det är ''badsäsong'' nu så är det ju inte såå smart. Okej, kändes som om detta blev ett tråkigt inlägg, så säger adjö nu!

länge leve längesedan


bjuder vaa, mitt hår såg typ guppigt ut men JAJA
Nu tänker jag gå och trycka i mig småplättar, sedan göra något åt bloggen. Den ser lite sådär småhalft hemsk ut.

I must get my soul back from you; i am killing my flesh without it


Hej puddingar! Drog ut och solade en kort stund efter jag kom hem. Skulle sitta fint med lite brunbrända ben till skolavslutningen men det kan jag ju glömma på direkten. Nåja!

Skoldagen har varit väldigt härlig, såg några avsnitt av solsidan på morgonen, bytte vi klassrum, (vilket är helt onödigt eftersom vi går 2 dagar till och sedan byter vi skola!!) och sedan på slutet hade vi idrott i värmen. Galet härligt varmt alltså! Men ack så svettig man blev. Okej, vi hörs senare babes. Adios!

STATISTIIIIK!

Shit hörni! Igår fick jag nästan hundra besökare! Jag brukar ha typ dålig besökare, ni är ju helt galna...Idag har jag skrapat ihop 48 stycken, jag vet att det är dåligt egentligen, men jag har inte en sådandär jättebesökt blogg. Jätte glad blir jag, fortsätt! Pussar ;**

kan vi inte vara nära bara en minut, är det nu som det tar slut?


Tumblr_lm9sef9oq91qgpa2bo1_500_large
Hej! Har storstädat hela dagen lång, och bloggen glömdes bort lite. Nåja, nu är jag tillbaka iallafall. Somsagt har jag städat, hur arg jag än blev för att jag var tvungen att städa så behövde det göras, för det låg gigantiska högar med kläder på golvet, sedan hade jag också skaffat mig objudna råttor som trivdes allt för mycket under min säng. Men nu doftar det citron och det är inte ett enda dammkorn någonstans. Lovely! Imorgon är det skola, känner mig inte supertaggad. Men, det är drygt tre dagar kvar och så jag klagar inte. Sista veckan gör man ändå ingenting. Imorgon tillexempel ska vi kika film hela dagen. Great!!

Okej hörni, nu ska jag fortsätta med mitt nördande av datorn. Har saknat den under dagen! he he he.

i miss you. The old you, the new one sucks...


Weheartit har börjat suga. Dom har ju aldrig några bra bilder längre! Nåja. Dagen har spenderats med hanna, mycket trevligt. Vi hade piknik, spelade in en massa videos och såg på teve. Tänk att så simpla saker kunde göra dagen perfekt! Nu ska jag gå och titta på ett BB avsnitt, det är ju final ikväll! Shit, spännande.

love is my drug

Hej! fick en fråga jag tänkte svara på, eftersom jag har noll att göra.

svar: jag hoppas att simon vinner. Han är så skön! :)

youre gonna catch a cold from the inside of your soul

det där gula, varma klotet på himlen gick i moln så jag går in och slänger mig i soffan och kikar på tough love istället, ciao!

he got his hooks so deep in you

arkiv
Hej! En aning trött just nu. Vaknade av att jag frös vid halv nio. Gash, varför sover jag bara inte? Nåja. Tror jag ska gå ut i solen i hopp om att bli en nyans mörkare på mit likvita skinn nu. Jo, så får det bli. Puss!

kommentar typ


Hahaha, jo! Väldigt heta, funderar på att investera. Yes, det gör vi! pussss

lördagskväll

Nu ska jag nog gå och sova. Det går ingent bra på tv ändå, vad gör jag uppe? bra statistik förresten, keep going! pusss

finns det en så finns det flera

Ni är så himla duktiga på att besöka min blogg, skriva kommentarer och frågor. Under tre dagar har jag fått tio frågor typ, great. Ni är så snälla, blir superglad. Just det! Fick sommarplaner idag! Ska åka husbil ner till halmstad med ebba. Kommer bli FETT! Great med lite omväxling liksom. Okej, nu ska jag ta och klicka hem ett par nya, röda converse!

i just wanna make you sweat


Nu ska jag vara busig och göra en ny header istället för att packa upp dom där påsarna! mahaha, busigt lisa, busigt.

någon borde byta stad, för nu kommer allt tillbaks


stek på mammas balkong igår.
Förstår mig inte på vädret. Nyss var det orkan, regnade och åskade. Jag led med dom som skulle gå balen idag. Men nu plötsligt är det varmt och soligt. Nu måste jag gå och vika in kläder i min garderob. Det står två enorma påsar med kläder mitt på golvet...

i cant really handle how adorable you are

Hej folket! Slaggade hos mamma inatt, mycket trebligt. Känns dock som och jag pressade i mig liite för mycket onyttigt. Inte för att jag bryr mig speciellt mycket, men för hälsans skull liksom. Nu har jag precis kommit hem från mamma, tänkte klicka hem ett par sprillans nya converse!! Endast trehundratrettiofem riksdaler liksom, vem slår inte till? okej, då hörs vi, heidåå

En fot, ett ben, ett enkelt system, du verkar tycka att jag ser dum ut. Men jag kan inte dansa, jag kan inte dansa så fint som du.

woho, jag har gjort det igen. Alltså det är så typiskt! Varför ställer jag alarm när jag VET att det inte är skola? imorse började iallafall veronica maggio's röst dåna ur min mobil vid halv åtta. Gaash!! nåja. Nu ska jag käka frukost, fräscha upp mig och sedan tar jag en tur till mamma! LATERO

dunkande hjärtan klockan kvart över fem

du får passa dig som satan
Tjenamittbena! Tycker att ni har varit en aning dåliga på att skicka frågor till mig på bloggresponse. En tjej (troligen den som ville att jag skulle skaffa bloggresponse) har frågat en sak. Anyway, nu är jag så less på allt. Antagligen för att jag är trött, så ska ta och lägga mig i soffan bara. Ha en bra kväll, ciao!

fråga

fick en fråga om jag kunde skaffa bloggsvar/bloggresponse. Självklart kan jag det, sätter in en nu på direkten.
SÅ FRÅGA NU VA

gulligt





så här charmig var jag alltså. Elin är med på den andra bilden också, ha ha cutee!

cry me a fucking river


blev lite förvånad bara när det var en ''bloggplatsen ikon'' på weheartit's hemsida.

kul ens

kul ens att man kan se sin statistik!!

we live in a world build on promises, constructed by liars


Heei! Shit vad det kändes bra med en blogg-fri dag igår! Från klockan tre till klockan tio låg jag i soffan och tyckte synd om mig själv. Jag kunde inte svälja, eller prata. Alla trodde jag var sur, eller allmänt dryg. Ha ha! nåja. Nu är iallafall skolavslutnings kläderna bestämmda, WOHO!! Äntligen, säger jag bara. En jumpsuit, jeansjacka och ett brunt, flätat bälte får pryda min likvita kropp den tionde juni. Dagen till ära har elin varit en aning snäll och lånat ut USB-kabeln till mig, och så när jag ska ladda upp bilderna så är ungefär 90% suddiga. Great! men ni är väl inte så petiga, antar jag. Okej, nu drar jag på mig brillorna och går ut, det är VARMT ute!
RSS 2.0